| CrIsSLoveCristi a întrebat:

Buna!

Incep direct: Unui baiat de la mine din scoala ii place de mine foarte tare.este frumoss la foarte multe fete din scoala ii plac de el.insa el numai de mine ii place...

EU sincer nu stiu ce simt pentru el.pentru ca asa eu zic ca nu imi place de el. dar daca aud ca sta ca alta fata nu stiu parca mie ciuda asa.nu stiu ce ee in capul meu.Imi place sau nuh de el?laughing

Vreaw pareri

Fundaabig grin

Răspuns Câştigător
| X a răspuns:

Nu simti iubire e vorba de ciuda oftica ca atunci cand pierzi ceva fie ca e caiet sau inel, iti place sa fi curtata de baieti chiar daca tu nu crezi asta, asta o parare despre tine.Cat despre problema ta,te inteleg nu esti o fata de genu e frumos hai ca ma bag cu el, ma sarut ma simt bine chiar daca nu imi place de el, pui sentimente si vrei sa ti la pers respectiva ar trebui sa i spui ca nu puteti fi impreuna daca te tot curteaza ca desi e simpatic, frumos nu ai sentimentecu el

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pai sti, e cam normal sa-ti fie ciuda, fiindca oarecum tii la el, ca esti obisnuita cu prezenta lui. deci eu zic sa incerci sa-l cunosti mai bine, eventual sa-i spui ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine decat prin pauze de la scoala, sau il inviti si pe el impreuna cu alti prieteni sau prietene de-ale tale la un suc sau in parc, ceva de genu'. Eu zic ca merita sa incerciwinking

| ana_2556 a răspuns:

Numai tu poti sa stii daca il placi sau nu. Si invata sa scrii corect straight face

| Rinnelle a răspuns:

Si normal ca iti place doar ca nu vrei sa recunsti fata de ceilalti,eu tot sunt asa, mie una nu imi place sa stie toata scoala de cine imi place, bravo tine=o tot asa

| Robeee a răspuns:

Daca auzi ca sta alta fata cu el si esti geloasa, inseamna ca il placi!
Nu mai sta pe ganduri si maine la scoala vorbeste cu el :]

| CrIsSLoveCristi explică:

Pai m-am grabit de aia am scris rau...credema ana ca la scoala am numai 10 la romana