| clawdya_8655 a întrebat:

Incep prin a spune ca am avut o relatie de aproape 7 luni in care am pus suflet, prea mult. A fost cea mai lunga relatie si dupa o perioada si mai mare in care am stat singura. probabil de asta m-am atasat asa mult.Ne am despartit de cateva zile, eu cand sunt bine, cand nu. Am mai fost despartiti o data vreo 2 saptamani dar am zis sa ne mai dam o sansa. Acum nu exista sanse de impacare. Dar problema e ca, el e instructor auto si am inceput scoala cu el. Abia am facut 2 sedinte( in perioada in care inca eram impreuna), si urmeaza sa mai am 12. Luni ar trebui sa ma vad cu el sa facem conducere. Nu stiu cum o sa reactionez. Sfaturi, ceva. Ce ma sfatuiti sa fac? Repet, oricat de mult as vrea sa ne impacam, sunt constienta ca nu va tine. Sunt hotarata sa trec peste doar ca o perioada o sa l mai vad. Asta ar fi problemuta. Multumesc anticipat. Si, primavara cu bucurii sa aveti

2 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Eu mi-as face griji ca poate nu te trece, nu ca te vei vedea cu el. Tu trebuie sa fii tu si sa nu aduci vorba de relatie. Imagineaza.ti ca e o cunostinta doar, un amic foarte bun.

| ElPocho a răspuns:

Daca a tinut la tine nu cred ca n-o sa te treaca sau nu o sa te ajute sa-ti iei carnetul, pana la urma aia e treaba lui, poate lase sentimentele sau amintirele de-o parte.Mult succes oricum! happy