Eu sunt plină de vergeturi, mai ales după naștere mi-au apărut și pe burtă, nu numai pe picioare, coapse, fund cum aveam deja, pe soț nu il interesează și nici pe cei dinaintea lui nu i-a interesat de aceste "imperfecțiuni" care sunt normale, foarte multe femei le au. Dacă un bărbat te iubește și nu e superficial, te va iubi cu tot cu vergeturi, nu ai ales tu sa le ai, așa te-a lăsat mama-natură pe pământ și nu ai ce să faci, de vergeturi nu scapi prin nicio procedură, nici creme, laser, nimic.
Singura complexata de asta ești tu, pe bărbati îți garantez că nu îi interesează, doar dacă nu o fi vreun ciudat frustrat si superficial, caz în care mai bine scapi de el dacă îți atrage atenția la vergeturi.
Dacă vrei sa te simți mai bine totuși în dormitor, fă lumina mai difuza, ambientala, nu lumină puternică să se vadă și cel mai mic fir de celulită/vergetură, ia un bec din ăla care face lumină în mai multe culori și setează pe lumina roșie când faceți dragoste
Te ador femeie, multumesc mult
Daca vrea sa se căsătorească cu tine e semn ca imperfecțiunile nu contează, daca nu inseamna ca iti pieezi vremea oricum
Tu te gandesti ca nu esti perfecta ca ai celulita si burtica, iar el se gandeste daca nu se face de rusine scapandu-se pe el in primele 5 min, sau daca nu vei rade de el ca are un cuculet mic.
Crezi ca are vreo importanta cum arati pana la urma?
eu nu cred!
O sa vezi tu atunci ce va zice, nu va zice nimic, normal ca nu-l va interesa vergeturile tale, ci doar sa o bage si sa aiba orrgasm.
Toti avem imperfectiuni, nu exista om cu corp perfect, dar nu e problema daca ele sunt in anumite limite.
Si asa vezi daca te place sau nu.
Iti zic ca barbat ca nu ne intereseaza daca are vergeturi sau lucruri din astea
bine daca fata are 150kg nu e atractiva, dar in general mai ales atunci cand suntem incinsi nu vom comenta nimic.
nu iti fa griji, oricum nu ai cum sa schimbi asa ca bucura-te de momente
George0197 întreabă: