Nu are treabă masturbarea cu întârzierea menstruatiei. Ești tânără, ai doar 16 ani, durează până se va regla menstruatia, până pe la 18-20 ani, depinde și ce vârstă aveai când ți-a venit prima dată. Sau poate ai ovare polichistice și asta vine la pachet si cu menstruație neregulata. Ai putea să faci o vizită la ginecolog să te lămurească mai bine, dacă sunt ceva probleme serioase sau nu.
Mi-a venit la 14 ani, dar până acum am avut menstruatia regulată la zi
Foarte ciudat. Oricum sarcină imposibil dacă zici ca nu ți-ai început viața sexuala. Mai bine fă cumva să ajungi la ginecolog neapărat, roag-o pe mama ta să meargă cu tine, sau poți merge și singură dacă ai 16 ani, ia o trimitere de la medicul de familie și poți să mergi la maternitate
Trebuia să îți vină. Nu cred că masturbarea are legătură cu întârzierea ciclului.
Stai liniștită! Dacă ești tanara iti poate intarzia si 3 luni și se considera ceva normal...O să-ți vină, este posibil să ai ovare micropolichistice, dar numai un ginecolog îți poate spune asta. Oricum de obicei ovarele micropolichistice nu sunt ceva grav sau ceva care sa necesite tratament, și pot trece de la sine in cativa ani. Țin sa menționez ca si eu am ovare micropolichistice și nu iau niciun fel de tratament.
Bine de stiut
????
beausingurlamasamea întreabă: