Ar trebui sa ii spui pur si simplu. Nu pierzi nimic daca incerci, in plus nu poti sta asa la nesfarsit sau sa renunti dintr-o data pentru ca iti este teama iar mai apoi sa iti para rau. Este alegerea ta ce vei face, dar este bine sa faci ceea ce simti si sa crezi in inima nu in ratiune in cazul acesta.
Eu cred ca gelozia ta o face sa nu inceapa o relatie cu tine, ideea ta de a ocrotii o femeie este fff ok, dar nu trebuie' sa arati asta in fata ei atat de mult, poate o sperie, sa nu devi foarte posesiv mai tarziu, femeiele trebuie sa se simta iubite nu sechestrate si bombardate cu intrebari si mii de telefoane.
Ai spus ca este mai mare decat tine, cum a avut pana acum grija de ea poate avea si de acum incolo.
Sfatul meu este sa fii atent cu ea, dar sa nu exagerezi, avem nevoie de spatiu, cum aveti si voi (barbati). Sigur si-a dat seama ca o placi, sa-i spui de la inceput ca o iubesti, pentru mine ar fi prea mult, asta vine pe parcursul unei relatii, bine ar fi d.p.m.d.vedere sa i-i spui ca vrei sa fii cu ea, si daca ea accepta poate fi inceputul unei relatii fericite. Mult succes.