| frumushika16 a întrebat:

Intr-o zi i-am spus unui amik de al meu ca imi place de el. acum nu mai vorbeste cu mine. de ce oare? inainte sa-i spun vorbeam foarte mult cu el si la telefon. cand ne plimbam. pe mess dar acum nu ma mai baga in seamasad

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate ca nu vrea sa ii fi gagica.

| Romancutza a răspuns:

Se simte oarecum rusinat, ii este frica sa se intample ceva intre voi.Crede ca tu vei continua sa ii spui ca el placi, iar lui ii este frica sa ii ceri mai mult decat o simpla prietenie, iar el nu este pregatit pentru asta.Este dar putin jentoh go on

| username23 a răspuns:

Frumushika, sunt genuri de persoane pe care le irita persoanele indragostite de ei. In cazul tau, zici ca erati buni amici, si poate este dezamagit putin, poate el era bucuos ca are o prietena fata, asa ca tine, si cind a aflat ca iti place de el, lau coplesit dezamagirile, el va credea prieteni buni si nu vroia sa strice relatiile, si aflind ca iti place de el a considerat ca tu ai stricat relatiile voastre. Dar daca sa ne gindim ca lui ii place de alta fata, si nu vrea sa-ti dea tie iluzii desarte, asa ca el considera ca mai bine sa nu-ti atraga atentie sa nu iti distruga inima. Eu zic sal mai lasi o perioada, sai dai timp sa se gindeasca. Succes

| Giulia_7179 a răspuns:

Stii cum ii bine sa analizezi lucrurile punandute in locul lui. Gandeste-te ca tu esti el. Dupa ce ai aflat ca el te place tu ai inceput sa-l eviti oare de ce? de ce il eviti? pentru ca nu ti-l place deci rezulta ca te-a vazut numai ca o prietena si acum te evita ca sa nu-ti faca rau happy

| niki_8739 a răspuns:

Lasa'l o perioada. tu i'ai spus ce simti. e momentul sa faca si el urmatorul pas. daca nu va mai vb cu tine.ar fi cazul sa treci peste.cu tote ca nu e usor.Bafta :X

| dianajst a răspuns:

Poate ca ii este rusine thinking adica asa se intampla cu baietii care nu stiu ce sa spuna, ce sa faca, care sa fie urmatorul cuvant. fundita?happy

| baby_6056 a răspuns:

Buna...nu stiu de ce sunt baietii astia asa timizi sau nu stiu cum sa zic, asa am patit si eu am fost cea mai buna prietena a unui amic de-al meu pana cand a aflat ca il iubesc si acum nu mai vrea sa mai vb cu mine nu imi mai rasp la tel la mesaje nu mai vrea sa ne vedem.nu stiu ce s-a intamplat asa stau si eu si ma gandesc oare l-am speriat? oare ii e frica sa iubeasca? nu stiu ce sa zic ce sa putut intampla si intre voi dar nu mai incerca sa il cauti sa afli de ce lasa sa treaca un timp si poate te va cauta el. pupici