| 4343gddhkied a întrebat:

Buna:**
Intre mine si prietenul meu este o diferenta de 8 ani jumatate, (da stiu unii o sa ziceti ca e mare), dar tin sa obiectez, ma iubeste, il iubesc, mi-a fost alaturi mereu si "ma asteapta" sa zic asa, niciodata nu m-a obligat sa fac ceva sau chestii in gen.
Bunica (si ea a avut o relatie din care a rezultat o casatorie cu o diferenta de 10 ani ) si imi zice ca e prea mare pentru mine si sa-mi caut altul. Nu vreau, nu vad niciun baiat mai "bun " ca el!
Ce sa fac, cum sa ii \o fac sa inteleaga?

14 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Mai rar un baiat ca el, si DA se pare ca te iubeste. NU renunta la el din cauza Bunicii, mai bine sa nu stie ea de el decat sa va despartiti. Si apropo dragostea NU are varsta! O seara frumoasa! happy

| 4343gddhkied explică (pentru lpavel):

Multumesc de sfat! :***

| lpavel a răspuns (pentru 4343gddhkied):

Cu placere! happy

| vocea a răspuns:

Pai din cate stiu eu, dragoaste nu se face cu buletinul pe masa, iar pe bunica ta nu poti sa o faci sa inteleaga, ea a crescut cu alte timpuri in care baietii aveau alt caracter, bunicii tale ii este frica ca el vrea doar sa te folosseasca sau sta cu tine doar pentru un lucru stii si tu care si ca este vagabont, deci stai calma bunica ta chiar daca va intelege nu iti va spune, asa sunt ele mai ocrotitoare, mult succes te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punct de vedere medical, se spune ca diferenta de varsta poate sa fie si pana la 9 ani inclusiv, asa incat in situatia voastra, varsta nu este un impediment.

Cat despre faptul ca "te asteapta", presupun ca faci referire la sex, cred ca dupa cateva luni, fiindca am impresia ca ai circa 15 ani, o sa incepeteti sa faceti petting, daca nu ati inceput deja, apoi restul vine de la sine.

Lipsesc parintii ecutatia asta, probabil sunt in strainatate, asa se si explica cadourile extravagante pe care le primesti uneori, cum ar fi telefonul.

Daca exista iubire si respect intre voi doi, daca baiatul provine dintr-o familie educata, sunt sanse sa measrga relatia voastra, iar bunica n-o sa te mai preseze, atata timp cat nu-i mai faci capul calendar ca iesi sa te vezi cu prietenul tau, daca nu ajungi tarziu acasa, nu te aude vorbind cu orele la telefon cu el ori pe internet.

Traieste-ti copilaria si iubeste fetit-o!

| 4343gddhkied explică (pentru anonim_4396):

laughing) Nimic din ce ai zis nu are legatura cu mine! laughing Am 17 ani jumate laughing asa nu am facut petting, PARINTII MEI SUNT IN ROMANIA si il cunosteau pe baiat inainte de al cunoaste eu, nu primesc "cadouri extravagante" precum un telefon, am tel de la ai mei laughing! E super FUNNY ce ai raspuns laughing)! Parintii baiatului ma cunosc am fost la ei acasa de mai multe ori, nu au nimic impotriva, bunica nu sta cu mine e la vreo 10-15 km de locuinta mea laughing! El e la serviciu si nu vorbesc cu el la tel fiindca nu ii permite timpul, iar de net nici nu mai zic, fiindca doar dupa ce ne-am cunoscut si-a facut cont pe facebook! DECI las-o mai. oh go on! Mersi oricum, dar ai scris in "zadar " atat! laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te obosi, las-o pe bunica sa oboseasca. Tu bucura-te de relatia ta, dar nici nu-ti pune sperante exagerate in ea. printre cei din jurul meu (prieteni, rude, vecini etc.) nu stiu nici un cuplu a caror relatie sa fi inceput inainte ca fata sa aiba cam 20 de ani si sa fi rezistat mult impreuna.

| Hakuouki a răspuns:

Evident tu cauti sustinere acum, pai draga, eu imi voi spune parerea sincera si eu cred ca este putin cam mare si ca tu esti cu capul in nori acum, coboara cu picioarele pe pamant si cu capul din nori si continua asa relatia (ca doar nu te desparti de el ca zic eu, cine sunt eu pana la urma?) si vezi ce si cum, s-ar putea sa aiba dreptate bunica ta, toti sunt lapte si miere la inceput.

| 4343gddhkied explică (pentru Hakuouki):

Poate sunt cu capul in nori, bunica vrea unul cu vila si piscina ceea ce eu nu caut la un baiat.Si dupa apr. 1 an de relatie sa ii zici inceput e! Oricum multumesc de raspuns si nu, nu ma despart de el, nu am zis nimic de asta!

| stark47 a răspuns:

Bunica?! dar parinti sunt OK cu asta?
oricum ar fi, e aiurea cand alti incearca sa iti controleze viata mai ales in baza doar a presupunerilor si a conceptiilor.
insa, evita sa aduci in discutie acest subiec cu bunica ta, poate la un momendat nu va mai avea ce discuta sau vazand ca tu continui nu iti va mai atrage atentia.de schimbat parerea sa fim serios ca nu ai cum, dar macar las-o sa uite si sa se impace singura cu ideea ca tu esti tu si ca doar tu iei cu adevarat decizii pentru tine

| 4343gddhkied explică (pentru stark47):

Parintii sa zic asa "il au la suflet" cum am zis si lui "operator" il cunosc din `naintea mea big grin! Da, dar pot sa zic ca din membri familiei mele la ea tin cel mai mult si nu vreau sa nu stiu, sa ma prinda intr-o faza proasta cand imi zice astea si eu sa o supar.

| badearazvan a răspuns:

Da intre bunica ta si bunicul tau daca era si bunicul tau este o diferente de 10 ani pentru ca fetele se maritau de tinere inainte sa nu ramana singure

| 4343gddhkied explică (pentru badearazvan):

Da asa e, dar avea 20, 20+ cand s-a maritat cu cel de-al 2 lea barbat, acesta fiind si bunicul meu big grin!

| robertbarbur a răspuns:

Cred ca bunica ta a avut dreptate dar tu trebuie sa decizi asta.