| dizzyizzy a întrebat:

Intrebare clasica "cum te poti impaca cu ex-ul?"
well sa va zic si situatia. i-am marturist azi tipul de ce ma comportam ciudat cu el, de ce devenisem rece cu el. i-am spus ca in perioada in care a fost plecat din oras, fara sa vreau am cunoscut pe cineva, care nu e din oras, un prieten i a zis tipului ca-l plac. Dupa cateva zile tipul mi-a dat add pe Facebook si pe mess si am inceput sa vorbim. Mi-a venit prietenul inapoi toate bune si frumoase, dar eu incepeam sa cred ca ma indragostesc de tipul pe care-l cunoscusem, intr-un final am clarificat situatia si mi-a trecut. si chiar daca tipul nu prea intelege ca nu poate fi nimic intre noi, eu m-am potolit. dar pana m-am potolit l-am pierdut de tot si pe prietenul meu. si il iubesc si nu vreau sa se termine asa.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai suferit de "un foc de paie" si ti-ai pus in primejdie relatia reala.Stai acum si vorbeste cu omul pe care il iubesti, priveste-l in ochi si spune-i ca a fost o ratacire de moment, ca asemenea curiozitati nu vei mai avea si incearca sa-i recastigi increderea.Nu e usor si ceea ce ai facut tu e grav, dar daca te iubeste, posibil sa inteleaga si sa-ti acorde o a doua sansa!

2 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Vb cu fostul' si spune-i ce simti pentru el.arata-i dargostea pentru el. de ce sa pierzi ceea ce ai si sa nu il pretuiesti.

| nitro99 a răspuns:

Well.aici chiar ca ai dat-o in bara. daca il iubesti de ce te-ai dus dupa altul. daca esti sigura pe ceea ce vrei poti sa-l "recuceresti". tu stii ce lucruri ii plac, ce anume il induioseaza. Incearca sa-i reintri in atentie.prima oara clarifica situatia care s-a intamplat. explica-i sa inteleaga clar ce ai facut.marturiseste ca ai gresit si ca il vrei inapoi.