Pai chiar si eu am auzit. Sper sa fie adevarat!
Daca un baiat te place reactioneaza in felul urmator :
-Gaseste motive sa se bage cu tine in seama
-Iti face cu ochiul
-Iti zambeste mereu
-Rade la glumele tale
-Flirteaza cu prietenele tale sau cu alte fete ca sa te faca geloasa
-Te ia la dans la o petrecere / disco.
Sau daca este mai timid nu prea te baga in seama doar de buna ce faci si alte chestii nici de cum flirturi.
Daca e indraznet va face el, daca nu fa tu.
Funda?
Nu e adevarat.
Iti dai seama cand un baiat te place, atunci cand iti zice ca te place.
Nu ii stralucesc ochii. Este o prostie asta! Daca un baiat te place se comporta si iti vorbeste frumos.
Nu prea cred ca e adevarata faza asta cu stralucitul ochilor. Bineinteles, daca un baiat te place, te priveste intr-un mod mai special, dar de obicei ochii stralucesc de la bautura, nu de la dragoste. Daca unui baiat ii place de tine, se poarta frumos, incearca sa fie dragut tot timpul, sa te inteleaga, dar asta difera de la baiat la baiat. Exista baieti care sunt mai directi si baieti care asteapta sa faca fetele primul pas. :*
Ochii ii stralucesc doar in cazul in care a baut ceva alcool. Nu te mai lua dupa toate telenovelele, sunt doar fictiune si porcarii ca sa va atraga pe voi fetele(avand in vedere ca toate visati dupa un fat frumos). Ca sa iti dai seama daca te place sau nu, fii atenta la gesturile pe care le face cu tine, pe care le face in preajma ta, daca iti ofera mai multe atentie decat ti-ar oferi un simplu amic. Testosteronul unui baiat creste cu 300% in 3 secunde de la observarea unei fete pe care o place, deci daca tipul incearca sa te impresioneze(se da mare in fata baietilor, incearca sa faca tot felul de porcarii pentru ca tu sa razi, etc.) inseamna ca ii place de tine. In principiu, fii atenta la detaliile gesturilor, limbajul trupului si vorbele pe care le scoate pe gurita. Bafta
Nu stiu daca o fi adevarat
dar eu observ ca tot timpul cand vorbesc cu prietenul meu ii straluceste ochii :X dar nu ca a baut el nu prea bea asa ca...
ppa:*
Întrebare de curiozitate: Am auzit că dacă părinţii ard o mamă de bătaie progeniturii şi îi taie Internetul ajung să scrie mai corect în limba română. Aşa e?
Kongeriket
mai exact cu ke am skris gresit?
daca nu intelegi tu "ca" sau "`"...
nu te mai baga in seama...
Ultima dată când am verificat, acest site era românesc.
Prin urmare, trebuie să scriem în română şi nu în klingoniană.
Şi ia vezi că-ţi cam iei nasul la purtare cu tupeul ăsta.
Nu noi trebuie să ne-apucă să înţelegem klingoniană cu "ca"-uri puse peste tot ci tu trebuie' să te-apuci de scris în română.
Priceput?
Kongeriket
auzi...
care e treaba ta?
n`ai thu nici`o treaba daca scriu eu cu "ca" sau nu...
raspunde la alte intrebari... daca nu`ti konvine...