| gabriela_3328 a întrebat:

Bunahappy intrebare mai mult pentru baietiibatting eyelasheshee hee care sunt asa zisele"semne" dupa care voi va dati seama daca o fata mai este virgina sau nu(care se vad la corpul ei)batting eyelashes sau exista ceva dupa care va dati seama daca o fata mai e sau nu virigina?

12 răspunsuri:
| dede16 a răspuns:

Nu cred ca se vad la corp ci mai degraba la atitudine big grin

| pepe a răspuns:

De văzut nu poţi să le vezi şi nici nu poţi să-i ceri unei fete să se dezbrace ca să te convingi dacă mai este sau nu virgină.
Cel mai bine se simte în momentele mai intime, în gesturi şi în comportament.

| Flav a răspuns:

Ma, tu sigur n-ai facut prostii? Ai buletin?

| valy a răspuns:

Pai nu iti dai seama.nu ai cum...pentru ca fata poate fi mai smechera si chiar daca mai este virgina are un comportament si un limbaj deplorant.
asta o vezi doar atunci in pat.si unii nici atunci nu isi dau seama.ca fata poate avea in timp diferite probleme si sa i se rupa himenul si baiatul intra la suspiciuni ca domnule ca la mintit ca nu stiu ce
in fine. ti-am rasp la intrebare

| robert_9655 a răspuns:

Conteaza atat de mult asta?! Dar hai sa iti raspund: pai in general o fata virgina este ceva mai timida si are anumite retineri cand vine vorba despre sex, dar asta nu e o regula.Semne fizice nu exista, iti dai seama de asta doar cand ajungi in pat, dar sincer nu iti inteleg intrebarea, important e baiatul sa te iubeasca cu adevarat, in situatia asta, virginatatea chiar nu este atat de importantawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atitudinea, timiditatea mai ales cand vb despre asta cu ea happy Depinde si de fiecare fata cum se manifesta in comportament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum se porta si cum se manifesta adica ai este frica,

| nobody_9468 a răspuns:

Depinde de la fata la fata!
Nha... exemplul meu, multi m'au intrebat n'am zici nici ba nici dalaughing
Eu vorbesc despre orice, n'am nici o retinere, adica si eu vorbesc m'ai vulgar, si mie mi se m'ai intampla sa mi se vada bikinii, si toot mie mi se intampla sa nu fiu timida! Deci... uneori lumea e atat de confuza cand se gandeste la persoana mealaughing
De obicei, din cate am auzit eu se lasa sanii si fundul e moale si cresc in solduri.TooTaL fals! fundul moale poate fi de la celulita, sanii se pot lasa de la grutate, soldurile pot creste de la prea mult sport in gura(macat) laughing.

Bafta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Comportament si reputatiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow.pai cand te uiti mai bine ea are un "sigilu"in p****daca ala e rupt. e clar.

| seby8873 a răspuns:

Fizic nu cred dar daca iti aduci aminte de vreo prietena de a ta care era virgina si acum nu mai e gandeste-te cum se comporta inainte si iti dai seama pentru ca comportamentul unei fete care nu e virgina este foarte diferit de cel al unei virgine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede in general la pat dar din cit am auzit si am observat la fetele cu care am fost si nu erau virgine aveau sini moi si un pic lasati bine dar asta nu se poate vedea dupa 2 sau 3 rapoarte sexuale