| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy a întrebat:

Intrebare peentru fete. Cum arata prietenul ideal pentru voi?

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Daca te referi la fizic:
Sa fie potrivit la corp(nici gras nici slab)
Din punct de vedere comportamental:
in mare parte: sentimental, romantic, generos, gentelman, inteligen

7 răspunsuri:
| maly00 a răspuns:

Dragut, se poarta frumos, nu asteapta ceva in schimb daca i face o favoare si ma iubeste din toata inima :X

| RaspberryLover a răspuns:

Conteaza si aspectul, binenteles, dar primul loc in "clasament" este sufletul si firea lui.

Eu mi-as dori sa am un prieten iubitor, cu simtul umorului, bland, curajos, dragut si inteligent.

| SameMistake a răspuns:

Un domn foarte prezentabil. Misterios. Eventual sa fie in costum in ziua in care il cunosc. Sa aiba barba si sa fie solid. Sa fie foarte diplomat, discret si sa aiba un mare sex-appeal. A, da, si sa fie indragostit de mine.

| eevvaa a răspuns:

Fiecare are idealul sau, depinde de persoana.Dar la genera vorbind fetele iubesc baietii care au caracter, sunt atenti, afectuosi, au simtul umorului si nu in ultimul sa fie dragut.

| cristina4you a răspuns:

1 sa fie inteligent
2 bun la pat
3 aspect cat se poate de ingrijit
4 la fata sa fie cat de cat dragut
5 sa stie km sa se poarte
6 sa nu minta
7 sa aiba masina
8 nu prea ma intereseaza banii(pentru ca am si eu ) dar nici sa-l scot eu la suc
9 sa fie bazat
10 sa fumeze
si km atat eu am fost cat se poate de sincera!

| ๖ClaSSic a răspuns:

In primul rand amuzant ( dar sa nu crezi ca ma atrage cu glume din alea seci sau cu prostiihee hee - chiar deloc, pur si simplu sa aiba simtul umorului ), apoi sa fie dragut, sensibil, discret, atent cu mine, iubitor si afectuos si macar sa-l vad ca incearca sa-mi faca pe plac big grin Pentru mine aspectul fizic conteaza ( evident) dar intr-o proportie mai scazuta ( sa zicem 40 % ) si chiar nu pot spune ca prietenul ideal nu trebuie sa fie inteligent- deci... inteligenta. Sinceritatea si increderea conteaza pentru mine mult mai mult decat banii... fata de altii straight face Sper ca te-am ajutat happy

| Sisitta a răspuns:

Buna Draga! ursulica al meu arată cam in felul următor:1.70 înălțime, cu gropite, cu zimbet specific (care suna cam in felul următor "U-U-U") antrenat cu mica burtica specific ursuletului de plus, cred ca acestea sunt calitatile care mă atrag, in concluzie prietenul trebuie sa fie ideal doar pentru propria ta persoana! FUNDA!

Întrebări similare