| victoria_9469 a întrebat:

Buna intrebare pentru baieti cand vedeti o fata la ce va uitatzi prima data (la ea)?

14 răspunsuri:
| par3ye a răspuns:

La fata, atitudite, corp

| Gigiku a răspuns:

Ca orice barbat, la picioare. Apoi urcam. La fund. Si mai sus. La sani. Si lasam fata si personalitatea pe urma. Astea se pot ascunde cu o perna.

| 4ndrey a răspuns:

La sani si fund daca are astea nu-i problema de aia exista pungi biodegradabile happy Be ECO

| George1510 a răspuns:

Am o mare slabiciune pentru ochi...in special cei verzi :X:X:X:X

| naruto_3074 a răspuns:

La fata atitudite corp...

| Cumătru de la Galați a răspuns:

La mîini ( palme + degete ), dacă le are mari, adică de bărbat, nici nu mă apropii de ea, mi-e frică de astfel de femei.

| Delete a răspuns:

Eu dio data la sini si la fundulet si fata. Vorba ceia.Ai un fund nici cap nu-ti trebu

| Liviu a răspuns:

Well. Sa fiu sincer...
Depinde de une o pot vedeahappy
Daca o vad din spate oare la ce ma pot uita?
Sa nu crezi ca ma uit daca poarta ciorapei...
daca ma uit din fata primul lucru la care ma uit la ORCE fata
Deci ORCE fata
Ma uit daca se makiaza
Daca se makiaza deja mi se pare cam " urata "
urasc cand vad fetele cu vopsea pe bot...
Sau cu var pe fata'
Nu vreau umblu cu spaclu cu mine sa le racai machiaju
Imi plac acele fete naturale... care nu isi ascund fata sub makiajehappysi chestii din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bon sa fiu sincer pai ma uit la fund... dp la fata apoi la sani si restul asa fk eu!

| Karamel a răspuns:

La fata, aspect,... apoi la caracter

| lalu666 a răspuns:

Eu de obicei nu ma iut cum arata ci la felule ei pe mine ma intereseaza sa ma pot intelege cu aceea persoama

| Sigmund a răspuns:

Deşi aspectul fizic nu prea este important, cred că orice băiat se uită întâi la fizic şi comportament având în vedere că o vede pentru prima dată. La fel şi eu tot aşa, dar apoi, după ce o cunosc, fizicul nu mai contează aşa de mult.

| Narfundo a răspuns:

Cred ca la fata si pe urma la picioarewinking. Nu la incaltaminte ...la picioare mai sus tongue.

| aangelia a răspuns:

(21 Iulie 2010 23:55 )
"Gigiku a răspuns:
Ca orice barbat, la picioare. Apoi urcam. La fund. Si mai sus. La sani. Si lasam fata si personalitatea pe urma. Astea se pot ascunde cu o perna."

frumossss laughing). am invatat si eu acum happy