Pai stai prin preajma lui si fii in centrul atentiei... spune niste bancuri mai laudate si uh cu eva vino imbracata mai provocator sau ma rg mai frum asa mai special sper ca te'am ajutat
Mai ce intrebare? Simplu, te uti in ochii acelui baiat de care iti place.De mine iti place? Noroc!
Pai in primul rand vorbeste cu el spune niste glume sper ca te-am ajutat ajutat succes
Deci: As observa o fata daca sar dezbraca in fata mea ! De fapt Yo zic Sa faci rost de id lui si vb acolo Yo Recunosc am mai mult curaj pe mes sau pe Forumuri decat Live! Ori cum eu am facut ce ti-am zis acum pe mes. Dar fara nici o speranta avea prieten Dar trebuie sa trec la urmatoarea! STi ce sunt a 7ea de la camin imi place o fata si acum "toata scoala" stie kami place de ea :X si ea stia asta :X doar ca ea nu ma place Merita sa trec din nou la urmatoarea? Rasp: DA! Nu Voi incete pana nu gasesc pe cineva De fapt ma joc si Counter Si mi-am facut vreo 20 de "gagici" doar ca nu erau din orasu meu si naveam cum sa ne intalnim...Deci pot spune ca is toot in cautare Ori cum cand am spus "gagici" tot prin mes sau prin forum sau prin jocuri Am reusit Inafara de alea din clasa de la mine