Incearca doar sa flirtezi cu el, nu i spune in fata ce simti pentru el, crede`ma e o mare greseala.
In primul rand incearca sa-i spui adevarul sub forma de gluma. Ce vreau sa spun prin asta... o sa-i dau niste exeple " ce faci draga" "ce bine arata-i azi", sau eventual mergi la un party cu el, nu te imbata doar prefa`te ca esti beata si... da`te la el cat mai mult, c a doua zi sa i ceri scuze si sa i zici " de parca tie nu ti-a placut:-J" mie mi-a mers si altor persoane
Zâmbeşte-i mereu când se uită la tine, bagă-te în vorbă cu el. fă-l să râdă
FantaSZy.
Pai cel mai bun mod ar fi sa ii spui.pentru ca stiu foarte bine ce inseamna astasi un baiat apreciaza foarte mult chestia asta.nu ii propune sa fiti impreuna spune-i doar ca il placi foarte mult si lasa-l sa faca primul pas. daca nu merge atunci ii si propui ce ai avea de pierdut?
Asa ii si al meu
mia zis ca daca o sa ne barfeasca apoi ceilalti pe la spate.
incearca sa vorbesti cu dansu despre asta si iti va da raspunsuri clare la mine a functionat
bafta!
:X
O să îţi zic ceva nu ştiu dacă îţi va convenii ceea ce o să îţi zic, dar mă rog . Din moment ce a zis DOAR că te place, dar n-a zis să fiţi împreuna, înseamnă că nu vrea nimic mai mult de la tine, decât prietenia ta. Aşa cred eu. Posibil: să îi placă de alta.
În fine, să presupunem că vrea "iubirea" ta, dar e timid .
Nu trebuie să faci nimic special ca să ieşi în evidenţă. Dacă vei face ceea ce fac unele "domnişoare" pentru a ieşi în evidenţă [ sensibilitatea foarte mare: au! unghia mea!; sau ştiu eu.figuri pe ele] doar o să îl faci să se enerveze.
Fii tu! Naturală. Aşa faci cât zece false
Pupicei! Numai bine!
Remusopen întreabă: