| euShnUmAIeU a întrebat:

intrebare pentru baieti.Vi se pare normal ca o fata sa nu-si dea nr de tel unui baiat din prima?

13 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Mie una daca-mi place de tip il dau de prima data cand il cunosc sau daca nu, ii zic ca data viitoare, asta sa vad doar daca este cu adevarat interesat de mine.

Bafta.

| Silvia a răspuns:

Bineînţeles.

Răspuns utilizator avertizat
| virusake a răspuns:

Pana la urma i-a dat doar nr de tel. Daca vrea sa mai dea de el, cum face? Ii trimite un porumbel calator? :-J
Nu ti se pare ca esti cam paranoic? worried

| Goofy77 a răspuns:

Normal. trebuie sa il mai perpeleasca un pic

| KeepCalm a răspuns:

E doar un nr de tel. Deci, da!

| Georgix a răspuns:

Ăăă eu sunt fata, dar as vrea sa raspund.happy

Cu un numar de telefon nu poti face nimic...asa ca pot sa ii dau nr, daca ma razgandesc nu ii mai raspund.happy

| Helvete a răspuns:

Da, mi se pare foarte normal. Mai ales daca nu vrea sa aiba vreo legatura cu respectivul, nu-l cunoaste, etc. Din contra, mi se pare aiurea sa-l dea din prima, fara sa stie nimic despre cel care i-l cere.

| romeoflorin a răspuns:

Nu

| pantzy a răspuns:

Este o intrebare capcana... unde vrei sa ajungii? mi mi se pare normal, de vreme ce fata nu are iubit, este dispusa sa-si faca prieteni. s-au pur si simplu il place.nu trebuie considerata fata nicum. oricum buna intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic ca e normal ca o fataa s nu vrea s isi dea nr d tel din prima.

| nicolla2010 a răspuns:

Pai eu cred ca fetele care dau nr de tel din prima sunt usor de cucerit. de obicei baietii prefera fetele care sunt mai greu de cucerit asta daca chiar se gindesc la ceva serios, fetele mai greu de cucerit sunt mai stimate. o zic pe propria experienta din ceea ce cauta baietii si din ceia ce mi-a zis prietenul meu