| mo_6509 a întrebat:

Buna intrebare pentru fete va deranjeaza daca baiatul se barbiereste sau nu aveti problema cu asta? eu am 17 ani si ma rad ca na generatia noastra sa maturizat mai repede decat tata care imi zicea ca sa barbierit prima data la 20 ani.Si va intreb ar deranjao asta pe o fata care are cel putin 14 ani?

11 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

E bine sa fie barbierit, ca daca face sex oral barba o sa irite pasarica si va zbura din locsad

| Angelique a răspuns:

Nu cred ca ar deranja-o pentru ca asta trebuie sa faci in viata, ai vrea s-o saruti nebarbierit? O sa te inteleagawinkingSucces!happy

| XK a răspuns:

@Kitty tot ar merge odata o partida cu o pi2da ne-epilata laughing dar fara cunilinguslaughing
Pai dce sa fie o problema? eu am inceput de la 13ani, vrei sa arati ca o "cioara"?

| alexanelly a răspuns:

Depinnde si de fata daca ai fire aiure de par care iti iesi in locuri stategice pe fata e cam naspa, insa faza cu barberitul e in functie de fiecare persoana si cat de repede se maturizeza.in generatzia tatalui tau nu cred ca se punea acent pe frifuri aranjate, si tot felul de curente de modawinking. Fiecare generatie cu caracteristicile ei.

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

1.ela baga-ti o *** de cauciuc in cur si una in pzd si dai pe redtube si 2.nu are de ce sa o deranjeze pentru ca daca o sa ruti cu barba o sa o intepi cu ealaughing

| Kitty_7799 a răspuns:

Dar pe tine te-ar deranja daca ea se epileaza pe picioare? Cam asa ai intrebat si tustraight face

| TheQueen a răspuns:

Nu lol

| mo_6509 explică:

Neeeeeeeh intrebam si eu asa poate nu m-am exprimat bine la refeream la faptul ca sunt mai matur si na

| mo_6509 explică:

Da cam asa ceva elaughing))

| mo_6509 explică:

Doamne ce nebuni suntetilaughing)) ce intrebare am pus asa si raspunsurilerolling on the floor))

| andreiutza_2411 a răspuns:

Asta e o intrebare stupida deoarece nu are de ce sa le deranjeze pe fete ca baietii se barbieresc. Si nu cred ca te razi, de fapt banuies ca razi. Uite daca tu ai 17 ani eu sunt regina angliei deoarece acum esti la liceu si cred ca stiai cum se scrie happyhappyhappyhappyhappy