| iulia85 a întrebat:

Intrebare pentru fete : vi s -a intamplat sa fiti intr-o relatie si prietenul sa nu va acorde atentie? adica sa nu va sune mai deloc si sa nu aiba placerea sa va vedeti decat daca ii propuneti voi.

Răspuns Câştigător
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Buna happy Am vazut ca toti ti-au zis ca sigur a existat probleme familiare sau altele.Eu nu am aceiasi parere din simplul fapt ca mi s-a intamplat si mie ceva asemanator.
La mine a fost asa : a durat mult timp pana m-a cucerit si dupa ce m-am lasat cucerita (ca sa zic asa) el nu si-a mai dat interesul. De ce? Pai poate, pentru ca nu trebuia sa mai continui putin asa cu suspansul..sa-l mai las sa umble putin dupa mine.
Stii cand ma suna? Numai cand avea nevoie de mine ..si am ajuns la concluzia ca ma folosea.
Si acum sa-ti raspund tie. Mie tare frica pentru tine sa nu patesti ca mine. poate in cazul tau el este rusinos si nu indrazneste sa iti propuna nimic. incearca sa vorbesti cu el si sa te lamureasca.
Ai mai putea sa-l ignori si tu, sa nu ii mai propui sa va vedeti, si daca remarca ca nu mai esti la fel atunci e de bine, daca nu remarca poti sa-l lasi ca se pare ca nu-l interesezi.
Succes :*

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Se intampla, pentru ca barbatii au nevoi (afective) diferite de cele ale femeilor. Totus, este o diferenta intre o indiferenta aparenta, si una reala. Prima poate fi cauzata de probleme de serviciu, finainciare sau altele, a doua poate fi cauzata de o racire fata de relatie.

| yellowalien a răspuns:

Da. In momentul asta e clar ca se cam termina. Iti spun din proprie experienta. Orice schimbare in comportamentul lui indica o problema in relatie. Vorbeste cu el, iar daca lucrurile nu se indreapta si nu se poate face nimic, nu sta sa suferi aiurea ci vezi-ti de viata ta. happy

| missoriginal a răspuns:

Bunahappy
De intamplat nu mi s`a intamplat, insa poate prietenul tau trece printr`o perioada mai proasta, poate nu are chef de nimic si de aceea se comporta asa.
Asta ar fi varianta buna insa mai este si varianta proasta si aceea ar fi ca nu il mai interesezi...Cred ca ar trebui sa discuti cu el si sa clarifici situatia...
Multa bafta, te pup~.~

| inimafrinta a răspuns:

Nu ii mai atrage si tu lui atentia fii tu insuti si lasa-l balta ` cind va vedea el ca eshi atit de indiferenta singur va alerga dupa tine...mi s-a intamplat astawinking

| NutellaDx a răspuns:

Nu,dar poate s-a intamplat ceva in familie sau cu cineva apropiat si vrea sa nu stie de nimic sau de nimeni, sau poate si-a gasit alta fata si pe tine te-a lasat balta thinking