Depinde și de ce fel de fată dai.
În mod normal aș spune da fără să mă gândesc (depinde și ce înțelegi tu prin interesant pentru că sincer se întâmplă destul de rar să dai de un astfel de tip :')
Acum faza e că nu orice om apreciază asta. Dacă o tipă vrea doar să se distreze și cred că știi la ce mă refer, nu cred că o interesează conversațile mai profunde de "ce faci iubi?". Dacă e vorba despre o tipă cu mințile în cap, da, apreciază deși e foarte posibil ca pasiunea asta a ta s-o plictisească sau măcar să nu o împărtășească. Acum mai contează și dacă prin "apreciază" te referi la ce apreciază la un posibil partener, fiindcă dacă e vorba doar de prietenie, fi sigur că oricine, nu doar fete, văd inteligența ca pe un lucru bun și faptul că ai o pasiune dă un subiect de vorbă, dar și aici e cu dus și întors, că dacă și tu ești genul wikipedia de dă informații fără să i se ceară, devine plictisitor. Faza e că nu poți primi un răspuns cert de la nimeni fiindcă sunt mii de feluri de fete cu gândiri diferite și din nou, contează și cum ești tu.
Nu stiu dar de obicei fetele vor doar bmw si bani nu le pasa ca tu ai vreo 10 diplome tot bmw vor
Nu draga, noi femeile preferam un bărbat prost
Să stea toată ziua pe canapea le meci și sa bea ca porcu iar noi sa îl spălam pe picioare
Cred ca altcumva a pus problema: e curios sa afle valoarea inteligentei in ochii femeilor, avand in vedere ca o buna parte din ele prefera masina, banii, fizicul sau mai stiu eu ce.
Ce legatura are inteligenta cu atractia sexuala? si eu il apreciez pe einsten, darwin dar, nu simt ceva sexual fata de ei, aprecierea = nu inseamna atractie sexuala, aspectul fizic creaza atractie sexuala doar ia atat, nu inteligenta
Normal cat timp nu e efectiv obsedat de acel lucru, orice om cu o pasiune e interesant pentru ca tu la randu tau ori ii impartasesti pasiunea si atunci ai un partener cu care sa practici acel lucru si despre care sa discuti ori poti sa afli mai multe despre domeniul de care e pasionat si esti mai castigat ca om, e win-win in ambele situatii. Dar cum am zis, atata timp cat pasiunea nu e obsesie si bineinteles nu e dubioasa in vreun fel
AndreiBrunet întreabă:
Nibichan întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: