| MădălinaDiana a întrebat:

Buna happy intrebare pentru. fete: voi ce ati face daca v-ar placea un baiat care nu stie ca existi? FUNDA + VOT pentru. cele mai bune sfaturi sau raspunsuri :*

Răspuns Câştigător
| emchristina a răspuns:

Buna. Am trecut si eu prin asta si uite ce am facut. Am vazut un profil de facebook si era un tip super dragut. Am umblat in lung ssi in lat si am facut rost de id-ul lui. L-am bagat in lista si l-am lasat acolo. Nu am intrat in vorba cu el pentru ca nu am vrut. Dupa cam o luna a intrat el pe mine si ne-am pus la vorbit. Am mers la prima intalnire si desi nu mi sa mai parut asa dragut ca in poze ma cucerit caracterul lui. Ii un baiat cum rar mai intalnesti azi.:X.Si uite asa mi-am gasiit jumatatea. Si ii exact cum ai zis tu nici macar nu stia ca existhee hee. Poti sa faci la fel. Adica sa-i atragi atentia fara sa pari o disperatahee heeDar ai nevoie de timp si de multa rabdare. SSucces:*

6 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

As face sa ma observebatting eyelashes a-si intra in vorba cu el, sau i-as lasa niste comenturi pe facebook, si cand ma intalnesc cu el l-as saluta, i-as zambi desbatting eyelashes

| username23 a răspuns:

Eu l-as face sa stie ca eu EXIST!

| MeMyself a răspuns:

Daca mi-ar place mult de el, as lasa timiditatea la o parte si as incerca sa intru in vb cu el( diferite motive). totusi daca destinul e sa nu fim impreuna sau nici macar prieteni.m-as resemna cu idea si ...Nexttonguehappy
:d

| hotx a răspuns:

Incearca sa faci cunostinta cu el si vezi daca intr-adevar iti place de el. Discutati cat mai mult si vedeti daca va potriviti iar in cazul in care se merita o relatie incearca si acest lucru. De obicei sentimentele vin si trec, dar sunt si unele care raman foarte mult. Sfatul meu este sa nu te grabesti in nimic si sa acorzi timp pentru toate. Poti apela si la sfaturile prietenilor tai, poate au un alt punct de vedere. Mult succes, Simona - http://HotX.ro

| RemaxiS a răspuns:

In locul tau as face 2 lucruri ori sa-l las in pace ori sa sar direct in larg adica sa mergi si sal intrebi ca asa mai mult il face sa te ignore bagate mai mult in seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As incerca sa il fac sa afle prin mai multe metode...si sa ma apropii de el