anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete happy. Voi ce folositi fetelor? Un tampon sau un OB?!

de ce? thinking [ argumentati]

kiss

11 răspunsuri:
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Eu folosesc limba lui ninel!

| briosicabriosel a răspuns:

Bai chiestiile astea cu OB ul ca te dezvirgineaza sau ca itit ramane blokat este o mare idiotenie. eu cu o prietena am testat ata unui OB si am tras cred ca jumatate de ora de el si nu s-a rupt. eu am incredere in OB'uri ziua folosesc Ob'uri iar noaptea tampoane obisnuite

| chelie91ptm a răspuns:

Vibratoru

| YoYoLicious a răspuns:

Tampon = OB... poate voiai sa intrebi absorbant sau tamponhappy

| Ţiiţţţu a răspuns:

Draga mea tampon sh ob e totuna! se zice ob sh absorbant! nu imi multumioh go on

| Foxylicious a răspuns:

Buna
De multe ori folosesc Ob`ul pentru ca este mult mai practic si niciodata nu am avut momente neplacute cu el adica sa ma patez.Este mult mai comod decat cu un tampon obisnuit.A fost creat de o femeie ginecolog pentru fetele din secolul XXI.Incearca`l cu incredere!

| andreea2966 a răspuns:

OB, fiindca pe al reclameaza de cele mai multe ori

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu de cele mai multe ori folosesc OB. este mult mai practic, si ma simt mai bine cu el, decat cu un absorbant tongue

| fataaaa a răspuns:

Absorbant se spune, nu tampon.Eu folosesc absorbante nu ob, ca pot sa se blocheze, sa te dezvirgineze, sa te doara, de aceea eu nu risc si port tampon

| YoUrSwEeTyBuBbLeGuM_7416 a răspuns:

Eu folosesc tampon pentru.ca am auzit ca dka porti ob e posibil sa iti ramana blocat in***** si am auzit ca nu e de calitateob-ul.Always cred ca e cel mai bun si unul din cele mai recomandate tampoane

| Crucified a răspuns (pentru YoUrSwEeTyBuBbLeGuM_7416):

Ob este tampon iar always este absorban baa proasto