Dar nu mergi la dus dupa gym?
Nu aveti cabine acolo?
PS Cand nu stii la ce categorie sa incadrezi intrebarea, pune-o la "conversatii"!
Eu am pus intrebarea, acel cont nu mi mai merge.
Ba da, merg, dar pe sub prosop imi tin doar chilotii. Din ce am vazut nici la dus nu prea merg decat acelea care merg la inot
Eu nu sunt fata, dar la noi la sala cred ca toti ne dezbracam fara probleme de tot in vestiar si mergem la dus fara nimic pe noi adica nimeni nu se fereste si usa de la vestiarul nostru e prima si dupa cea a fetelor si de obicei avem usa deschisa si cum vin ele se vede in vestiarul nostru, adica cei care sunt pe linia usii si nu ne facem probleme sa ne dezbracam
Nici mie nu-mi place sa ma vada cineva dezbrăcată, nu ma simt bine, am nevoie de intimitate dar eu asa am fost mereu. Adica probabil tot cu spatele m as întoarce sau intr i parte dacă m as schimba Dar dacă alte fete nu sunt pudice nu ma deranjează, adica tu poti sa fii cum vrei nu deranjează pe nimeni
Sunt barbat si am mers si eu la bazin. M-am plans si eu de aceeasi problema a intimitatii in vestiar. Unde am mers eu vestiarul era destul de mic si (colac peste pupaza) un singur dus. Ce-i drept curatenie. Insa cand iesi din dus oricat ai avea prosopul pe tine tot trebuie sa te usuci, sa te stergi, si vrand-nevrand iti expui corpul. Nu sunt o persoana pudica, dar poate ca spatiul stramt estd de vina. Altfel am mers la plaja (nu la noi in tara) si am facut plaja fara slip. Nu mi-a fost jena si am stat expus fara probleme... Situatii si situatii
Nu.Ce treaba are una cu alta?