Dacă te-a sărutat atât de mult și nu s-a retras, crede-mă, i-a plăcut.
Apoi mai e și mușcatu' de buză. Majoritatea o fac când atmosfera e mai "plăcută", în timpul sărutului.
În legătură cu ultima întrebare
Pân' la urmă nu v-ați sărutat, ci te-a sărutat.
Și oricum, de ce nu?
Ăsta e un french kiss adevărat, și nu poți să te bucuri din plin dacă o lași pe ea să predomine.
Probabil o să se simtă indignată la un moment dat, fiindcă nu preiei deloc inițiativa.
Limbajul limbii reflecta cine e mai meserias si priceput ...fi tu primul la tot,,, asa le place lor
Incearca sa procedezi absolut identic, sa o musti si tu, sa-i bagi limba pana incepe sa se sufoce, pana ii ies ochii ca la melc, sa transferi cat mai multa saliva. Daca nu va reactiona urat si va accepta poti fi convins ca ii place si poti proceda la fel in continuare. Bineinteles daca si tie iti face placere. Succes.
Hahaha asta imi aduce aminte de o intamplare hazlie de a mea. M-am sarutat cu fostul si tot asa il muscam ba limbuta ba buza, el voia sa faca la fel la mine, eu eram prea agila si niciodata nu prindea ''momentul'' oricat de orgolios era, ce imi placea cand se oftica, imi placea sa ii ''toc'' nervii. mai ales il lasam si fara oxigen, l-am observat cand isi lua aer
Cat despre tine, incearca sa o musti si tu, ce naiba ca doar esti barbat, te lasi ''invins'' de o femeie?
Pai daca sarutul a durat asa de mult si nu s-a opus din prima inseamna ca i-a placut mult, n-ai de ce sa te ingrijorezi.
Da, poate afecta. Daca dadeai de una care vrea un sarut misto si vedea ca esti habarnist te lasa acolo in p*** goala.