| Anddreeaaada11 a întrebat:

Intrebarea e in felul urmator: Atunci cand cineva imi face ceva, chiar si ceva ce nu e atat de grav, prietenul meu se enerveaza foarte tare si nu se potoleste pana nu vorbeste cu acea persoana sa nu se mai repete (nu bataie, discutie). Credeti ca face asa doar ca sa arate ca e el e tare si chestii de genu` sau pentru ca tine la mine?

6 răspunsuri:
| Cristinutzzzza a răspuns:

te iubeste insa ar trebui sa ii spui sa te lase sa iti rezolvi tu problemele sa nu se bage el.pentru ca pe parcurs chestia asta nu va fi ok zic euthinking mie nu-mi place sa se bage prietenul meu in treburile mele. daca e vb sa se ia de un baiat care ma cikaleste si nu ma lasa in pace e ok n-am treaba dar in rest incerk sami rezolv eu tot.la fel fa si tu:* si vb cu el sa nu mai vb el pentru tine pentru cei ce te enerveaza pe tine.cum ar fi el sa iti zica ca un prieten de-a lui la enervat.iar tu sa mergi sa vb cu ala e aiurea dupa parerea mea daca sunteti un cuplu fiecare are prieteni lui si isi rezolva problemele lui oricum e ok ca te ajuta daca pe tine nu te deranjeaza nu e problema si de iubit te iubeste alfel nu il interesa ce faci si cine ceti face:* funda?

| Roxana121 a răspuns:

Are grija de tine, in felu asta te protejaza, sh e ceza normal, trebuie sa te mindresti ca ai as aprieten, nu ca altii mormoloc... tace sh tu rezolvi treaba...

| buturuga a răspuns:

Depinde de personalitatea fiecaruia, eu una cred ca el tine ff mult la tine si din acest motiv este posesiv happy ar trebui sa-i explici sa nu e in pericol sa te piarda, eventual sa-i faci cunostiinta cu "adversarii" poate veti fi o gascawinking

| 4n0nim a răspuns:

Amandoua laughing

| bubu94 a răspuns (pentru 4n0nim):

Depinde de modul in care se comporta cu tinewinking
intelegi c vreau s iti spun...

Răspuns utilizator avertizat