| andreea88 a întrebat:

intrebarea mea este : cum pot intrerupe ciclul mentrual? se poate? mi-a venit menstruatia pe 29 iunie si sunt in a 3-a zi si mai am inca doua zile de menstruatie,,, doresc sa plec la mare si vreau sa intrerup, va rog dati-mi un raspuns, va multumesc

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Singura posibilitate este sa iei preparate hormonale (oricum va dura 24 de ore minim de la prima pastila). Numai ca daca iei asa ceva te vei expune unuei dereglari serioase si unor riscuri foarte mari. Eu cred ca nu merita, poti regreta toata viata chestia asta, s-ar putea ca dupa aia sa ai nevoie de luni sau ani de tratament ca sa revii la normal. Foloseste OB-uri daca e chiar atat de important sa mergi la mare acum, desi marea va fi acolo si saptamana viitoare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin acupunctura ti-l opreste pe loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poți întrerupe numai cu un tratament hormonal, nu-ți recomand, apar dereglări hormonale și riști în mijlocul drumului să te trezești cu o pată de sânge "pe nepoftite" și te văd toții ochii din jurul tău. Nu cred că îți dorești o astfel de experință total jenantă și penibilă pe deasupra.
Hai, fi serioasă.
Au mai rămas 2 zile, implicit fluxul este în scădere.
Lasă problema să treacă de la sine. Nu te expune la maxim în bătaia razelor solare, folosește o pereche de pantalonași scurți (pentru 2 zile - mascare) ori un tamponel intern (dacă folosești!) și 2-3 litri de lichide.
Sănătate și distracție plăcută.
Pa, pa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Esti a doua care vine cu chestia asta! Nu e bine si nici sanatos sa incerci sa faci asa ceva!

| totata a răspuns:

Gasesti la farmacie vitamina k, pe cale injectabila.eu ti-as zice sa nu faci asta pentru ca s-ar putea sa deregezi ceva in organismul tau, asa ca mai bine ai folosi niste tampoane interne si ai scapa mult mai usor de complicatii.in plus doua zile trec repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta la farmacie clorocalcin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca poti. da foloseste ob ca nu te deranjeaza si dupa ce iesi din apa il poti schimba.am auzit ca daca bei zeama de lamaie fara zahar, dar sincer nu stiu si nici n-am incercat. succes si distractie placuta

| DrageanElena a răspuns:

Salut...eu stiu ca daca bei niste tarie(votca.sau alexandrion.etc) nu in exces... til opreste dar nu de tot.