Trebuie neaparat sa insemne ceva?
Baiatul era incantat ca ti-a placut cadoul lui atat de mult incat l-ai imbratisat, asa ca era normal sa zambeasca.
Sunteti prieteni si te simpatizeaza, e evident.
Tu nu te-ai fi bucurat in locul lui?
Inteleg ca baiatul iti place, dar nu forta situatii si nu cauta cu incapatanare semne care sa-ti confirme daca te place si el sau nu.Lasa lucrurile in voia lor, daca e sa te placa o vei intelege la timpul potrivit, fara sa-ti hranesti visele secrete cu iluzii.
Ai rabdare.
Da, da, da, ce bine imi pare tu nu ajuti deloc tu doar ii faci pe oameni sa sufere mai mult. Uite, tu acum mi-ai zis ca e posibil sa nu ma placa. DA BRAVO LUI NU TE BAGA TU! AM MAI VAZUT RASPUNSURILE TALE SI LA ALTI OAMENI SI I-AI FACUT SA SUFERE MAI MULT!
Putem sa continuam sa te mintim ca baiatul ala te iubeste sau poti lua in serios raspunsul lui greece12... Faptul ca ti-a zambit nu presupune neaparat ca te iubeste.
Interesant punct de vedere ai, acolo, printre unicornii tai...continua-ti somnul de frumusete si sa nu te intrebi de ce plangi si te doare peste cativa ani.
Realitatea e prea cruda pentru tine, iar adevarul n-o sa-l suporti niciodata.
Dar nu eu am de pierdut din asta.
Hai mai taci
Ehh naa
Mare-i gradina Domnului!
Ce-ai fi vrut sa planga cand a vazut ca-ti place cadoul lui? ce aveti in capul ala, oare?!
Tu taci din gura copile
Neesiiiiimtiiiiiiiiitaaaaaaaa
Multumesc! inseamna ca te-ai simtit! mi-am atins scopul!
Bine ar mai fi.dar nu se mai poate sa mai fiu copil. din pacate
Nu cred ca te place datorita unui zambet dar zezi cum se comporta dupa acel zambet.Cateodata noi oameni interpretam gresit multe gesturi
Pai cam asta inseamna ca probabil a fost emotionat sau chiar te place, depinde de cum se cumporta si acum si dupa faza aia cu tine. scumpa:* funda?
Iti dau funda dupa ce imi explici la ce faza cu mine te referi.