| BabyStereo a întrebat:

intrebarea mea este fara raspuns dar o pun si eu ca sa vad parerea voastra...de ce trebuie sa suferim? de ce trebuie sa invatam acest cuvant de cand suntem mici? de ce nu ni se implinesc cele mai mari vise? de ce nu putem fi langa persoana iubita? voi ce credeti.

Răspuns Câştigător
| Monykuu a răspuns:

Buna Stereo.pai poti fi langa pers iubita.doar daca o gasestitongue.si suferim de mici ca asa a fost dat de la Dumnezeu in viata nu pot fi toate bune si frum.visele se indeplinesc daca luptii pentru ele. pup

4 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Cum? Asa este scris sa se intample, tu doar trebuie sa alegi. Noroc! happy

| 80Cris a răspuns:

Suferim pentru ca uneori numai asa invatam.
Suferim pentru ca suntem formati din spirit si materie.
Daca ni s-ar implini intotdeauna si rapid cele mai mari vise ce s-ar intampla cu concurenta dintre noi, ce s-ar intampla cu valorile noastre, cum ni le-am scoate in evidenta? Depinde si ce visezi, de multe ori nu suntem realisti si visul nostru nu are nimic in comun cu realitatea! Eu pot de ex. sa visez frumos pana la adanci batraneti ca voi fi vedeta de muzica pop in America!
Putem fi langa persoana iubita, in primul rand sa o gasim, in al doilea rand sa fim compatibili cu ea. Degeaba iubesti cand cel de langa tine nu-ti impartaseste aceeasi dragoste, la un moment dat se va intrerupe totul. Nimic nu este intamplator, toate au un scop, un rost in viata.
Cred ca putem sa schimbam multe, avem forte de care uneori nu suntem constienti, cred ca este bine sa fii constient de tine si de tot ce te inconjoara, sa te adaptezi corect situatiilor si sa ceri sau sa nu ceri mai mult de la viata, intr-un anumit moment. Mai cred ca trebuie sa ne bucuram ca traim, ca suntem sanatosi si sa citim printre randuri atunci cand nu vedem o rezolvare, sa jonglam cu viata, ca sa rezistam.
BabyStereo ai facut un pas in fata punandu-ti aceste intrebari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptc daca ai fi fericita mereu, nu ai mai avea scop pentru care sa traiesti. cum ar fi sa fi mereu fericit/a? nasol. trebuie sa mai si suferi. '' daca ar pica din cer au toti si nu e cool ''

| Zenithf a răspuns:

Hmm, Monikuu se inseala, suferinta nu a fost data de Dumnezeu, ea este consecinta pacatului. Ca zice ca pacatul a intrat in lume, si cu el au intrat suferinta, boala si moartea.
Referitor la iubire, pai prima persoana pe care ar trebui sa o iubesti este EL, si EL este langa tine de cand ai fost in pantecele mamei tale! Si in viata pamanteasca iti vei gasi pe cineva care sa fie alaturi de tine, dar atentie aici! Cand va fi ea langa tine, nu o uita, asa cum fac multi, si ajung sa traiasca ca doi straini in acelasi pat, ca si aici: http://www.youtube.com/watch?v=RFI-5VubHS8