| Ar12 a întrebat:

Bună... întrebarea mea in felul următor...imi place de o fată și ea știe de asta i-am spus, dar mă refuză. A spus că nu vrea cu mine să fie într-o relație serioasă a spus să o uit dar eu o iubesc foarte mult și nu pot să mă împac cu gandul de rămîne fără ea. Dar pe mine alte fete mă plac, sunt atrăgător, adică cand intru undeva unde sunt fete de parcă le întorc capetele la toate și chiar unele se apropie și mă întrebă dacă am prietena și eu zic că am.
Adică de ce fata pe care o iubesc mă refuză și nu vrea sub nicio formă să aibă relații cu mine chiar sunt ignorat și nici nu vrea să iasă sa vorbească cu mine. Dar eu o iubesc am spus poate încercăm, dar ea nu vrea nici măcar să încerce.
Care este problema? În mine?
Rog sa răspundeți la această întrebare mai multe fete mă interesează răspunsul fetelor

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dragoste cu sila NU se poate face!
De ce ar incerac cineva ceea ce numai tu vrei?
In dragoste nu se poate forta nimeni, sa te placa daca acea persoana nu simte nimic pentru tine.
Nu stiu cati anisori ai, dar pari un copil, inca incapabil sa intelegi ca fetele nu sunt papusi sa le pui sa faca ce vrei tu si te pot refuza daca nu te plac si nu te vor.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate pentru tine, nu se poate iubire cu forta, este o realitate pe care trebuie sa o accepti.Mai intelept este sa te retragi in mod elegant, nu sa insisti.Cu timpul, asta daca iti dai voie inimii proprii sa o uite, vei trece peste aceste sentimente.Inceputul si datingul sunt foarte tricky la inceput de relatie, e o balanta fina si daca cineva trage mai mult decat e necesar, aceasta se va inclina. Tind sa cred ca i-ai marturisit iubirea mult prea devreme?

| siriusblack98 a răspuns:

1. Daca vorbești precum scrii e clar de ce nu vrea sa fie cu tine, înseamnă ca are respect de sine.
2. La ce mentalitate ai, maxim îți dau 15 ani, pasionat de muzica trap și cu par cârlionțat in cap făcut cu bigudiuri.
3. Problema este la tine, la atitudine, la mentalitatea ta de divă, la faptul ca nu știi nici măcar sa te exprimi în câteva rânduri, la lipsa de inteligenta. Sa mai continui? Fata probabil e ceva mai inteligenta decât tine și nu vrea să coboare ștacheta. Restul care zici ca încearcă să te "agațe" fie sunt sub tine ca și inteligența, fie mănânci rahat turcesc. Învață să accepți un refuz și faptul ca mai ai de lucrat extrem de mult la propria persoana. Deși garantat nu o sa vezi adevărul din spatele vorbelor și te vei simți doar insultat. Oricum, nu te cunosc, nu mă cunoști, nici pe aici nu am mai interacționat dar cred ca poți să îți dai și tu seama ce impresie proasta creezi doar vorbind puțin despre tine unor străini. Asta ar trebui să îți ridice și tie câteva semne de întrebare.

| Ar12 explică (pentru siriusblack98):

Du te bai c ești prost de ragi

| siriusblack98 a răspuns (pentru Ar12):

Tu e clar ca mă depășești totuși în prostie, d-aia nu sta nici fata aia cu tine happy Ești un zero big grin

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Buna ziua tinere domn! La cum scrii mai bine abandonezi scoala si te duci la munca le santier.Asa macar vei avea bani sa iesi cu puicute si vei fi plin de femei pana la 20 de ani✔️

| Ar12 explică (pentru AntonIacobescu619):

Ești prost bai

| AntonIacobescu619 a răspuns (pentru Ar12):

BEEEEE!? numai fii asa de nerespectuos