| flory_9483 a întrebat:

Intrebari pentru baieti: Ce va place cel mai mult la o fata? Daca ati sta cu 2 fete deodata, una e cuminte, iar alta cam parasuta, pe care ati alege-o? Cum trebuie sa fie comportamentul unei fete, pentru voi? Cum v-ar placea sa fie imbracata o fata?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Daca as cauta o aventura as zbura cu parapanta. laughing
Dar de felul meu sunt mai linistit, asa ca mi-am gasit o fata pe masura, ne-am si casatorit si este foarte bine.batting eyelashes
Domnul fie cu tine.

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Să fie ea însăşi.
2. Defineşte-ţi termenii. Ce-i aia "cuminte" şi de când "paraşută" este adjectiv?!
3. Să mă încânte pe mine şi asta s-o facă în mod natural şi nu forţat.
4. Aşa cum se îmbracă de obicei.
Salut.

| Floreenofficial a răspuns:

Linistita.nu prea petrecareata
imbracata elegant, dar nu provocator! [-x

| Castiel a răspuns:

O fata cu capul pe umeri.Parasuta in nici-un caz.Asa ca aleg fata cuminte sa am ce impartasii cu eahappy dar problema este ca fetele cuminti se gasesc foarte rar in ziua de azisad mai ales la varste sub 17 ani...

| WickedBoy a răspuns:

Nici cuminte dar niciparasutastraight face

Si inbracata in ceva sexy elegant si comodlaughing

| silver1864 a răspuns:

Daca cea cuminte e sociabila si are un bun gust al umorului atunci clar ca pe ea as alege-o, dar daca nu. imi pare rau ))), mie mi se usuca gura vorbind la o intilnire si nu-mi place cind ea raspunde doar cu un "da" sau "nu" big grin

| Zamfir_2974 a răspuns:

Amandoua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pun pariu că tu ești aia cuminte și vrei să știi câți te-ar alege pe tine. Ne-am cam plictisit de genul ăsta de întrebări...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cel mai mult la fata imi place atitudinea.sa ma inteleaga mereu, sa fie linistita, nu parasuta.si sa isi doreasca sa avem un viitor impreuna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate ia-o paia cuminte ca parasute gasesti peste tot

| RakuNinjaku a răspuns:

As alege-o pe cea mai cumine nu am nevoie de o panarama care sa ma faca de rusine pe oriunde merg, pentru mine comportamentul unei fete ar trebuie sa fie macar decent daca nu manierat si mi-ar place sa se imbrace cu gust.se subintelege ca frumos nu ca o panarama!

| RakuNinjaku a răspuns:

Pe mine ma intereseaza fetele care sunt cuminti decente care se imbraca cu gust care stiu sa poarte o conversatie si cu care poti merge oriunde caci stiu sa se comporte manierat.