Da' tu câți ani ani?
Bravo,măi.Exact,bine spune! Câți ani ai? Moleculă, mâine pot veni la tine si apoi sa mergem impreuna in Cișmigiu că acolo ne întâlnim cu băiatul ala care vrea să ne dea o minge pe gratis!
Eu am 18 ani dar de ce vrei sa stii, esti si tu cumva unul din ala care fuge de fete
Eu si UrsuObez suntem cei mai buni prieteni de la grădiniță si vom rămâne impreuna mereu pentru ca suntem la fel!Noi urâm fetele! Vom rămâne burlaci mereu! Suntem colegi de clasă si mereu impreună!¡
Ursule, poți veni la mine da nu mergem la o fată că la băiatul ala cu mingea, editează răspunsul!
Cum am spus mai devrme acum sunteti mici dar cand o sa fiti mai mari o sa vedeti voi ca am dreptate si sa stii ca si eu am fost ca voi cand eram de 13 14 ani pana pe la 17 18 tot ca voi am gandit dar m-am schimbat odata ce am crescut si asa o sa va schimbati si voi, cand o sa apara vreo fata frumoasa si o sa va indragostit no sa aveti ce face pentru asta nu poti sa controlezi tu e ceva involuntar pur si simplu iti place de fata aia si nu poti sa controlezi situatia dar oricum voi nu aveti cum sa intelegeti pana ce nu o sa vi se intample dar o sa vedeti ca o sa imi dati dreptate peste cativa ani
Ma,baiete,tu nu esti homosexual.Da' esti in stadiul acela psihologic care ii caracterizeaza pe cei cu comportament deviant, si se numeste negarea adevarului.Mai bine,let's keep it cool,si recunoaste ca esit un pistruiat si/sau acneic gras, si cu dioptrii de 3, care o arde doar pe DOTA,LOL,WOW, Halo 3, si RedTube, la varsta de 13-14 ani,jinduind cu patos la momentul acela when you'll get fresh, real, wet and wild pussy.
Cred ca s-a indragostit de mana dreapta.deci chiar nu ai cum sa nu fii indragostit de cineva drag care zii la el!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: