| bogdandat a întrebat:

is impreuna de 2 ani cu o fata eu nu am iubit-o niciodata am folosit-o dar ia m-a iubit si m-a prins ca am inselat-o pentru prima data m-a prins m-a parasit iar peste o luna qhiar am inceput sa tin la ia acum nu stiu cum sa o fac sa ma ierte dati-mi parelile voastre te rog.

10 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Şi în toată perioada asta de timp totuşi trebuia să o iubeşti. Dacă nu ai făcut-o, asta înseamnă că nu o meriţi şi nu mai poţi să faci nimic să mai îndrepţi ceva. Trebuia să te gândeşti la consecinţe. Acum e prea târziu!

| B3b3Bo55 a răspuns:

Pai thinking daca i'ai spus chestile astea si ei nu ai nici o sansa sa mai fi cu ea dar daca nu tiai batut joc de ea (cu vorbe) dupa ce v-ati despartit ai putea sa mergi la ea sa-ti ceri scuze thinking si chiar daca nu te iarta din prima ai putea sa insishtiwinking

| B3b3Bo55 a răspuns:

Ba o sa se intoarca la tine daca zici ca te iubea... crede'ma am trecut si eu prin chesti de genu si o fata daca te iubeste se impaca cu tine si dupa 5 luni si dupa 7... don't tell anyone (propria experietna) si cum dumnezau asta din ceruri ai putut sa stai 2 ani cu ea daca nu ai iubito :O laughingrolling on the floorrolling on the floor

| LinaCatalina09 a răspuns (pentru B3b3Bo55):

Esti prea increzut in sine =), nu toate fetele sunt la fel, sunt unele care se respecta pe ele insusi totusi, si daca se respecta nu ar trebui sa se intoarca fiindca e plin de baieti cit duce trenu si o sa ma gaseasca care sa o insele... ))

| B3b3Bo55 a răspuns (pentru LinaCatalina09):

Da baby da daca uh ma iubesti si te inshel ma ierti :* asa sunteti voi fethele thinking :*:*

| ℓσνє a răspuns:

1. Invata limba romana.
2. Esti la fel ca toti ceilalti, un mistocar oh go on.
3. N-o sa se mai intoarca la tine, nici daca-i pui lumea la picioare.

Pa!

| Mαdαliηα a răspuns:

Asa se intampla de cele mai multe ori, nu prea e bine ce ai facut. Daca nu o iubeai trebuia sa ii spui fara sa o ranesti nu sa o folosesti sa stii ca doare enorm sa fii inselat. pune-te in locul ei, tu ai ierta-o? straight face Te-ai simti folosit. Demonstreaza-i ca o iubesti puppy dog eyes. Si poate mai sunt sanse sa te iarte, desi ' sincer nu prea cred sad. Mult Noroc! kiss

| ellenuk a răspuns:

Pai bravo! nu mai ai nicio sansa nu ea, decat daca e prea fraiera!

| TeAjutOricumAiFii a răspuns:

De sunt vreo 3%sanse sa te ierte iar 97% sa iti zica Mars! Daca tu chiar o iubesti cumpara un trandafir doar 1 invata o poezie de dragoste du-te la ea acasa cheamo afarra punete in genunci recita poezia si dai tranfirul uitate fix in ochii ei si spui Iarta-ma daca nu merge asta e ii dai oricum trandafirul si pleci

| rammstein2012 a răspuns:

Parerea mea este ca esti un mare MISOGIN. Sper din tot sufletul ca alte fete sa nu mai fie asa de "prostute"sa spunem, ca fosta ta prietena.AAA si inca un lucru nu cred ca o sa se mai intoarca la tine vreodata.