Ia-l pe primul! daca are bani, te iubeste, iti e si fidel...cred ca nu-ti poti dori mai mult! si al doilea e ok...dar primul de vis:X:X
Primul vrea o relatie de durata, mi se pare din ceea ce spui despre el. Al doilea poate sa fie interesat doar de o aventura.
Pana la urma, dai o bratara de aur pe un colier cu pietre pretioase. Care pot fi doar sticla colorata. Your choice.
Parerea mea este ca daca afla unu din ei, tu, fiinta divina, s-ar putea sa iti iei bataie, ce zici?
@10011993 tu trebuie sa spui cee mai bun pentru ea nu pentru tine ca il vrei pe ala cu bani daca iti cumperi rimeluri ieftine e problema ta nu trebuie sa le pui pe fete sa se combine cu toti bogatani. Si Dany poate e mai serios si mai matur nu ii spune unei persoane care ii este colega te iubesc ca poate se sperie si fuge si ce unde a mentionat ca dany nu e fidel sau ca dany nu poate sa o iubeasca, ia-l pe primul si poate o sa regreti ca pe urma daca afla dany cu ce fel de baiat esti nu mai vb cu tine ca nu are "bani de tine" eu ti-am zis mai bine incercai cu dany primy si apoi cu ala treaba ta
Ramai cu primul. Stii vorba aia: ''nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard''. Daca te intelegi bine cu primul, stai linistita. Spune'i celuilalt ca poatevei fi cu el cu alta ocazie.
Kayn, nu le pun pe fete sa se combine cu baieti cu bani, mi-am spus doar punctul de vedere si se pare ca fata e de acord cu mine:* adica tipul cu bani chiar o iubeste, e fidel si sincer! din descrierea ei e exact ca prietenul meu asa ca merita! iar despre faza cu cumparatul rimelurilor ieftine...e problema mea ce-mi cumpar si cand!
Pai eu as zice sa fi cu cel de-al doilea baiat...baiatul care nu ti-a zis niciodata ca te iubeste. tine la tine extrem de mult.si oricum bani nu aduc fericirea. iubirea aduce bogatia sufleteasca si morala.pup
Trebuie sa alegi nu poti fi cu amandoi (poti dar n-ar fi corect), alege-l pe cel cu care simti ca te intelegi mai bine si-ti place mai mult, la care te gandesti mai mult timp.
O fii el frumos destept si tandru, dar cu primul e altceva.E sincer si fidel ...eu zic ca ar trebui sa ramai cu primul, pentru ca pe el il cunosti inca. Al doilea poate ascunde ceva.Nu stii niciodata.
Sper ca te-am ajutat
Eu spun sa vezi care e mai insistent.dar asta depinde si de sentimentele tale.
Sfatul meu ia-l pe al 2-lea primul crede ca poate avea tot daca are bani.ai grija!