| lavy_2530 a întrebat:

iubesc 2 baieti. unul imi face cadouri, e serios, bogat, corect, sincer, fidel. al doilea e frumos, tandru, destept, si foarte glumet asta m-a atras la el
primul mi-a spus ca ma iubeste, si al doilea nu dar o arata, cu primul sunt impreuna de 5 luni iar cu al doilea nu inca. help! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| 10011993 a răspuns:

Ia-l pe primul! daca are bani, te iubeste, iti e si fidel...cred ca nu-ti poti dori mai mult!winking si al doilea e ok...dar primul de vis:X:X

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Primul vrea o relatie de durata, mi se pare din ceea ce spui despre el. Al doilea poate sa fie interesat doar de o aventura.
Pana la urma, dai o bratara de aur pe un colier cu pietre pretioase. Care pot fi doar sticla colorata. Your choice.winking

| vlaaddd a răspuns:

Parerea mea este ca daca afla unu din ei, tu, fiinta divina, s-ar putea sa iti iei bataie, ce zici?

| Nicky29 a răspuns:

@10011993 tu trebuie sa spui cee mai bun pentru ea nu pentru tine ca il vrei pe ala cu baniwinking daca iti cumperi rimeluri ieftine e problema ta nu trebuie sa le pui pe fete sa se combine cu toti bogatani. Si Dany poate e mai serios si mai matur nu ii spune unei persoane care ii este colega te iubesc ca poate se sperie si fuge si ce unde a mentionat ca dany nu e fidel sau ca dany nu poate sa o iubeasca, ia-l pe primul si poate o sa regreti ca pe urma daca afla dany cu ce fel de baiat esti nu mai vb cu tine ca nu are "bani de tine" eu ti-am zis mai bine incercai cu dany primy si apoi cu ala treaba ta

| Ionica9119 a răspuns:

Ramai cu primul. Stii vorba aia: ''nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard''. Daca te intelegi bine cu primul, stai linistita. Spune'i celuilalt ca poatevei fi cu el cu alta ocazie.

| 10011993 a răspuns:

Kayn, nu le pun pe fete sa se combine cu baieti cu bani, mi-am spus doar punctul de vedere si se pare ca fata e de acord cu mine:* adica tipul cu bani chiar o iubeste, e fidel si sincer! din descrierea ei e exact ca prietenul meuwinking asa ca merita! iar despre faza cu cumparatul rimelurilor ieftine...e problema mea ce-mi cumpar si cand!

| FluTuRaS_2810 a răspuns:

Pai eu as zice sa fi cu cel de-al doilea baiat...baiatul care nu ti-a zis niciodata ca te iubeste. tine la tine extrem de mult.si oricum bani nu aduc fericirea. iubirea aduce bogatia sufleteasca si morala.pup

| ZEU93 a răspuns:

Trebuie sa alegi nu poti fi cu amandoi (poti dar n-ar fi corect), alege-l pe cel cu care simti ca te intelegi mai bine si-ti place mai mult, la care te gandesti mai mult timp.

| lumy8876 a răspuns:

Alege-l pe acela bogatlaughing

| KittiBăă a răspuns:

O fii el frumos destept si tandru, dar cu primul e altceva.E sincer si fidel ...eu zic ca ar trebui sa ramai cu primul, pentru ca pe el il cunosti inca. Al doilea poate ascunde ceva.Nu stii niciodata.
Sper ca te-am ajutatbig grin

| andy_6508 a răspuns:

Eu spun sa vezi care e mai insistent.dar asta depinde si de sentimentele tale.

| AleXoY_4508 a răspuns:

Sfatul meu ia-l pe al 2-lea primul crede ca poate avea tot daca are bani.ai grija!