| Demongo a întrebat:

Iubesc o fata de 15 ani dar nu sunt sigur daca si ea ma iubeste... Si acum as vrea sa va pun o intrebare, care pentruu unii o sa va para prosteasca : Daca la scoala se poarte foarte bine cu mine ex : ma ia in brate rade la glumele mele, se uita in ore la mine etc.dar de exemplu pe facebook nu pre imi acorda atentie, adica nu imi prea da like-uri la poze nu vorbeste cu mine, desi eu ii dau like-uri si incerc sa ies in evidenta. Ce credeti? Treaba asta cu like-urile pote sa insemne ca nu ma place? Sau ce parere aveti voi? Dar sa fie sincera parerea. Cea mai buna primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Pisyreamary22 a răspuns:

Salut!
Eu spun ca... thinking
- Daca la scoala unde va vede toata lumea. te ia in brate si asa mai departe.
nu ar avea de ce sa nu te placa.
probabil e ca ori ce fata. o fata lasa un baiat sa astepte dupa ea... sa fie ea insusi indiferenta.
Eu fiind fata..asa spun.
De exemplu nu stiu ce ii spui tu pe facebook.
De ex lasa-i si u un mesaj gen : [ fara rusine ]
1.- Ceau ce facii? auzi nu te supara pe mine dar as vrea sa iti pun o simpla intrebare si atata tot!
... Tu ma placi pe mine? blushing
Deoarece eu te plac cu adevarat.

Si o sa vezi ce spune altfel nu ai cum sa stii... :*
Sii Doamne fereste de spune NU. sad.
Ii spui atunci de ce ma loai in brate.
si ce mai facea la scoala:*

Eu iti urez succes e o parere sincera :*

puppy dog eyes Fundita :X :* Doar daca iti e de folos!

5 răspunsuri:
| PerfectInsanity a răspuns:

Ciupeste-o si vezi ce face.
Sa stii ca si mie imi place de un baiat si tot asa, i-am dat like-uri cu gramada si l-am ciupit si el nici nu cred ca a observat, insa la scoala se uita non-stop dupa mine. E posibil sa te placa insa poate nu vrea sa fie chiar atat de vizibila chestia asta. Like-urile pot fi vazute de oricine. de-aia zic sa o ciupesti

| neutrino a răspuns:

Este o buna colega. Atat.

| dragos9234 a răspuns:

Daca la scoala se comporta ca si cum te-ar placea ineamna ca te place.
Parerea mea sincera happybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca ai destule sanse ca ea sa te placa,cat despre facebook nu trebuie sa te ingrijorezi, nu toate fetele incearca sa iasa in evidenta cu facebook-ul. Oricum ar fi bine sa o intrebi si sa vezi raspunsul ei. Daca este pozitiv atunci felicitari voua, iar daca este negativ, gandeste-te ca nu a fost sa fie, mai sunt fete in lumea asta!
Baftawinking!

| Alexuţaaa a răspuns:

Nu baga in seama facebookul! te sfatuiesc sa vorbesti cu ea in fataaa! deschis