Uite incearca sa-i impartasesti toate sentimentele pe care le ai nu prin internet pe mess sau pe fb. Uite invit-o la o plimbare in parc, doar in parc, acolo sunteti mai departe de toate emotiile care pot sa fie, puteti sa va plimbati, in acelasi timp ai sa o apuci de miina si daca ea n-o sa fie impotriva, deja sa stii ca este mare, foarte mare sansa de a fi cu ea. Si uite cum e, la noi in Republica Moldova demult, tare de mult nu se mai practica asa ceva (vrei sa te intilnesti cu mine? sau vrei sa fii prietena mea?)e o moda veche. La noi daca baiatul mereu ii face curte fetei, ca aproape in cazul tau, aceasta 50-50 % inseamna ca deja se intilnesc. Nu stiu cum e la voi in Romania, dar sper sa intelegi ceea ce am incercat sa scriu. Dupa cum iti ziceam invit-o in parc intr-o zi, in alta zi invit-o in alta parte, totusi ai 20 ani, cred ca cu starea financiara o duci binisor, ca ar trebui sa ai serviciu, ma rog asa cred eu. Si uite ce as face si eu in locul ei, la fel avea sa-ti raspund asa, pentru ca e internet, e lume virtuala si mi-ar fi rusine sa-ti zic ceea ce simt cu adevarat. Noua fetelor ne plac baietii insistenti si sa avem cu cine vorbi, sa fi-ti sprijinul nostru, sa putem plinge pe umarul vostru, iar voi sa ne spune-ti acus am sa te supar eu pe tine, sa ne stringe-ti tare, tare in brate si sa ne sarutati pe frunte, spunundu-ne cit de mult ne iubiti. Deci succes, ceva intrebari, adreseaza-te
Pai ti-a zis asta pentru ca nu era pregatita sa o intrebi.
Mai asteapta si daca vezi ca nu merge deloc, ia-o de la capat cu emoticoane pe fb/mess, cu vorbe calumea etc.
Nu! asteapta cel putin sa faca 18 ani ca daca faci... te poate da in judecata si e de rau mai bine incearca sate placa prin ce esti tu
Nu, nu nu. Eu nici nu m-am gandit la asa ceva, cum, eu doresc asta doar cind va fi pregatita ea, nu o grabesb cu asta. Aici e alta treaba la noi
Nu pot sa-ti scriu ca eu sunt junior! ai skype, facebook? pe facebook sunt scrisa Mihaela Untila, pe skype mikiela1234. Ma adaugi si vorbim
beausingurlamasamea întreabă: