anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

iubesc o fata de un an de zile, ea are 17 ani sa fie mai clar eu 20. In toata ziua discutam online, ne ajutam, ea imi spune dragul meu eu draga mea, ii spuneam cat de mult o iubesc ea se bucura, in toata ziua ne uram noapte buna si totdeauna era cu zimbetul pe fata, ea spunea ca eu sunt un prieten ft bun, insa cand am intrebat-o daca ma iubeste, ea a zis ca doreste sa fim doar prieteni. Cum sa procedez? Eu nu pot trai fara ea, o iubesc enormsad sunt gata la orice de dragul eisad

Răspuns Câştigător
| Micuta55 a răspuns:

Uite incearca sa-i impartasesti toate sentimentele pe care le ai nu prin internet pe mess sau pe fb. Uite invit-o la o plimbare in parc, doar in parc, acolo sunteti mai departe de toate emotiile care pot sa fie, puteti sa va plimbati, in acelasi timp ai sa o apuci de miina si daca ea n-o sa fie impotriva, deja sa stii ca este mare, foarte mare sansa de a fi cu ea. Si uite cum e, la noi in Republica Moldova demult, tare de mult nu se mai practica asa ceva (vrei sa te intilnesti cu mine? sau vrei sa fii prietena mea?)e o moda veche. La noi daca baiatul mereu ii face curte fetei, ca aproape in cazul tau, aceasta 50-50 % inseamna ca deja se intilnesc. Nu stiu cum e la voi in Romania, dar sper sa intelegi ceea ce am incercat sa scriu. Dupa cum iti ziceam invit-o in parc intr-o zi, in alta zi invit-o in alta parte, totusi ai 20 ani, cred ca cu starea financiara o duci binisor, ca ar trebui sa ai serviciu, ma rog asa cred eu. Si uite ce as face si eu in locul ei, la fel avea sa-ti raspund asa, pentru ca e internet, e lume virtuala si mi-ar fi rusine sa-ti zic ceea ce simt cu adevarat. Noua fetelor ne plac baietii insistenti si sa avem cu cine vorbi, sa fi-ti sprijinul nostru, sa putem plinge pe umarul vostru, iar voi sa ne spune-ti acus am sa te supar eu pe tine, sa ne stringe-ti tare, tare in brate si sa ne sarutati pe frunte, spunundu-ne cit de mult ne iubiti. Deci succes, ceva intrebari, adreseaza-tewinking

| johnyyy a răspuns (pentru Micuta55):

Eu tot is din moldovabig grin
eu acum is in Rusia cind ma intorc neaparat voi face tot posibil ca sa fim impreuna.tongue mersy mult de sfat

10 răspunsuri:
| Tomy98 a răspuns:

Pai ti-a zis asta pentru ca nu era pregatita sa o intrebi.
Mai asteapta si daca vezi ca nu merge deloc, ia-o de la capat cu emoticoane pe fb/mess, cu vorbe calumea etc.

| armageddon22 a răspuns:

Nu! asteapta cel putin sa faca 18 ani ca daca faci... te poate da in judecata si e de rau mai bine incearca sate placa prin ce esti tu

| johnyyy a răspuns (pentru armageddon22):

Nu, nu nu. Eu nici nu m-am gandit la asa ceva, cum, eu doresc asta doar cind va fi pregatita ea, nu o grabesb cu asta. Aici e alta treaba la noi

| Micuta55 a răspuns:

Nu pot sa-ti scriu ca eu sunt junior! ai skype, facebook? pe facebook sunt scrisa Mihaela Untila, pe skype mikiela1234. Ma adaugi si vorbimwinking

| webkinzworld a răspuns:

Scrie-i o poezie de dragoste prin care sa ii exprimi ce simti. FUNDA?

| johnyyy a răspuns:

O iubesc enormsad cum sa fac sa fie bine?

| grab a răspuns (pentru johnyyy):

Daca in stare constienta nu vrea sa te iubeasca, imbat-o!

| johnyyy a răspuns (pentru grab):

Nu ca nu serveste deloc, ea la mine e de treabahappy
ea vrea sa discutam, ea spune ca are placere, dar nu stiu

| johnyyy a răspuns:

Am facut astahappy