| Loryoficial a întrebat:

Iubesc o fata foarte mult.problema e ca e prea timidastraight face. am incercat sa vorbesc cu ea.am incercat tot felul de chestii. i-am spus ca imi place de ea.ne cunoastem de la revelion. dar ea a spus ca nu`i problema de cand ne cunoastem.chiar numai stiu ce sa fac.happy. i-am cumparat azi cadou.deci nici numai stiu ce sa fac.cum pot sa aflu de la ea un raspun. un da sau un nu! si intrebarea i-am pus`o mai de mult.happy. ce sa mai fac? dau funda la cea mai buna idee!

Răspuns Câştigător
| Rebeccadamia a răspuns:

Faptul ca e timida e un lucru bun, avand in vedere ca nu vei mai gasi prea multe fete ca ea in ziua de azi...Incearca sa fii calm si sa ai rabdare cu ea, nu o sufoca, cu prea multe discutii si intrebari.Incearca sa vezi ce ii face placere, si vorbiti subiecte pe care ea le prefera.Si, daca ai destula rabdare si esti dispus sa pierzi un timp pentru a fi fericit langa ea mai tarziu, va da rezultate, sunt sigura de asta! Ai grija de tine, sper ca ti-am fost de ajutor!

3 răspunsuri:
| geaninadiana a răspuns:

Roaga un prieten comun s-o intrebe dar fata sa nu afle ca l-ai rugat pe acel prieten.

| hunterpainting a răspuns:

Ce intrebare i-ai pus?

| Alystar a răspuns:

Deci, cu o fata timida trebuie sa ai rabdare cu ea. daruieste-i in fiecare zi cate o floare si langa floare scrie-i un biletel. nu-i scrie din prima ca o iubesti. prima data scrie-i "esti draguta", a doua oara "esti frumoasa", etc. usor usor incearca sa discuti cu ea despre cat mai multe subiecte posibile, orice : natura, sport, scoala, si usor usor o vei face sa se deschida iar daca te place si ea veti fi impreuna.ai grija sa nu o ranesti