De ce vrei tu sa iti distrugi sanatatea si sa slabesti rapid pentru acest Andrei? Daca vrei sa slabesti pentru tine, foarte bine! Dar fa-o cu cap, incetul cu incetul. Pe de alta parte, daca Andrei este in clasa a12-a e clar ca e destul de matur sa vina la tine si sa isi spuna sentimentele, daca le are. Eu zic ca el te considera prea mica pentru el.
In primul rand m`am plictisit cat am citit tot ceea ce ai scris in fne trecem peste.parerea mea este ca ar trebui sa-l uiti pe acest baiat pentru ca nu te merita, adica el e mai mult pe toane cand iti zambeste cand te ignora complet.probabil e unul din cei 839482098301923 baieti carora le place sa intarate fetele astfel incat sa aiba cat mai multe admiratoare iar la faza cu slabitul gresesti enorm de mult, dk te place te place pentru ceea ce esti nu pentru silueta perfecta pe care o ai. Iti vei da seama ca nu este pentru tine abia dupa ce vei sta cu el iar acea obsesie pe care o ai pentru el va disparea, vei vedea ca nu este asa perfect pe cat credeai si vei fi foarte dezamagita. Probabil sa-ti si para rau ca ti-ai pierdut 2 ANI JUMATE incercand sa-l agati. El va sta cu tine abia dupa ce nu va mai avea ce sa agate prin oras, deci tu nu esti o prioritate pentru el, mai bine renunti Incearca sa stai cu alti baieti si vei vedea ca`l vei gasi pe cel potrivit pentru tine
Eu zis sa iti faci simtita prezenta si ideea principala ii sa fii cat mai inabordabila, ma rog, cat mai greu de agatat... sa nu te lasi nici prea usor da nici prea greu... nu mai este mult si o iubire din liceu va ramane mereu o amintire placuta, lupta pentru tot ce iti doresti si adu`ti aminte ca IN DRAGOSTE SI RAZBOI TOTUL E PERMIS!
Curiozitațibărbați întreabă: