E deja aproape de urmatoarea generatie lasa-l e prea mare pentru tine . Are alte nevoi, etc... Crezi ca i-le poti da? + Are si prietena poate vrea doar o aventura. sau nu stiu, dar gandeste-te si la diferenta cam mare de varsta.
Anonim daca tu ai 15 ani, iar tipu are 30 de ani are alte ganduri? sa se casatoreasca, sa faca dragoste, copi, sa se mute la casa cu iubita, etc? Iubirea are totusi o varsta! Daca nu sti nu vorbi!
Daca nu iti spune ce vrea si te duce cu vorba "ca iti spun eu adevarul" inseamna ca nu are ceva serios si mai ales ca are prietena. Poate te place dar daca vrea doar o aventura si apoi se intoarce la prietena lui? Cum te-a luat de mana fara ca prietena lui sa vada asa poate avea si o aventura cu tine fara ca prietena lui sa stie. Diferenta de ani nu este o problema in cazul in care era singur si dadea semne ca vrea ceva serios cu tine.Ai grija si vezi ce alegere iei sa iti fie bine tie, mult noroc si numai bine.
Buna! Nu conteaza varsta, ci faptul ca are o iubita.Si nu cred ca daca te-a luat de mana si vorbiti pe mess e semn ca te place.Ai grija:s-ar putea sa vrea sa profite de tine, de faptul ca esti mult mai mica si ca-l placi