| PisoiasPufos a întrebat:

Buna iubesc un baiat cu 3 ani mai mare ca mine lui ii plac foarte mult fetele ok sa trecem la subiect am fost impreuna cu el dar acum ne-am despartit eu acum inca il mai iubesc si nu stiu cam sa fac ca sa stiu daca si el ma iubeste mai am o prietena destul de buna sunt sigura 100% ca si ea il place si tot se da la el.
INTAMPLARE:astazi(17.5.2012) am adus un catelus micut de plus si le gadeam la toti in fata cu el(sal sarute dar nu chiar tare)intr-o pauza el mi l-a luat fara sa-i fac nm apoi cand am fugit dupa el a venit si pretene mea care v-am spus ca se da la el apoi am fugit ambele dupa el adica dupa ambi caci mai era un idiot apoi l-am perchezitionai intr-un magazit va dati seama apoi prietena mea l-a luat de mana si pe mine m-a trimis sal perchezitionez pe celalalt si imi venea sai trag una prietenei mele.
Deci vreau sa stiiu daca ma place si cum sal recuceresc din nou SI SO LAS IN UMBRA PE pretena mea dau funda serios!
VA MULTUMESC LA TOTI CE MA AJUTATI! 1

2 răspunsuri:
| PisoiasPufos explică:

VA ROG ajutati-ma!

| LeontinAndrei a răspuns:

Daca vrei sa afli daca te place sau nu, priveste-i comportamentul fata de tine si fata de prietena aceea a ta, dar si fata de celelalte fete. Daca el se comporta diferit doar fata de tine atunci inseamna ca te place. In cazul in care se comporta diferit fata de colega ta, iar fata de tine se comporta la fel ca si cu celelalte fete inseamna ca pe ea o place. Daca nu gasesti nici o diferenta inseamna ca nu va place (fara suparare). In cazul in care nu esti 100% convinsa de "rezultat" poti incerca sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce parere are despre tine si/sau sa-i spui ce simti tu pentru el. Oricum, in mare parte tind sa spun ca pe tine te place.

Be smart. Have a nice daywinking