| iubitatha a întrebat:

Buna
iubesc un baiat de 6-7 luni si am stat impreuna cu el iar el acum si-a gasit pe alta din Bucuresti... a lasat-o gravida ce sa fac?
oare ar trebui sa ma intalnesc cu el sa vb despre sentimentele care mai sunt intre mine si el?
si el cred ca ma tine la mine
vreau raspuns urgent
Dau funda?

Răspuns Câştigător
| jonnyhelp a răspuns:

Hooo! uai tu! ia asculta la mine aici. E prost prietenul asta al tau daca ti-a facut asta. Te-a lasat pe tine pentru ea. a lasat-o insarcinata, si se intoarce la tine! Hooo! calmeaza-te. is sigur ca esti o fata frumoasa si inteligenta, o sa-ti gasesti atatia baieti incat o sa te saturi de ei, crede-ma. eu in locul tau nu as mai avea nici o tangenta cu el pentru ca nu merita. Daca te-a lasat, a facut prostia aia cu sarcina, si sunt sigur ca nu e singurul lucru pe care l-a facut, atunci da-l. undeva. si cauta-ti un baiat care o sa te merite si o sa te iubeasca pe BUNE! Stiu ca poti! sa-mi spui daca ti-a reusit. Is aici sa te sustin buddy! big hug Succes! Sii. si..si sa-mi spui ce ai deciz, vreau sa te ajut big hug Funda baby!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai cuminte in banca ta. Daca te-a parasit pentru alta si a mai lasat-o si gravida, sunt sigur ca nu il deranjeaza sa te lase si pe tine cu un copil pe cap. Si din ce vad nu esti pregatita sa fi mamica.
Spor

| Florenta16 a răspuns:

Gandesti prost.
Daca tinea la tine nu iti facea asta!

| motan444 a răspuns:

Uita-l daca nu vrei sa iti aduca vreo gradinita pe acasa sau daca nu vrei sa il ajuti toata viata cu bai sa poata plati pensie alimentara la echipa de fotbal pe cate o sa o aiba din relatiile amoroase ce mama draq e asa scump un prezervativ

| Denisuca21 a răspuns:

Esti naiva! Uita-l!
schimba-ti numarul de telefon!

| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Gandesti prost rau, daca a lasat-o pe aia gravida nu crezi ca ar putea sa iti faca asta si tie? si dupa sa plece?