Asculta.
fa in felul urmator:
1.Cind mergi pe holuri (daca studiati intr-o scoala)
nu-i atrage atentie, mergi asa cu capul pe sus, de parca nu ar insemna nimic p/u tine.
2.Mergi alaturi de un coleg, cu care s-a arati ca esti foarte amuzata.
3. Zimbeste mereu, Zimbeste...
caci el se poate reindragosti in zimbetul tau! bafta
E greu, dar incearca sa uiti, depinde si de caracterul lui, tu trebuie sa'l cunosti si sa iti dai seama daca face asa ca sa te faca sa te simti tu aiurea s'au chiar nu ii mai pasa, mi s-a intamplat si mie si el isi facuse si alta prietena, si pana a isi face alta prietena il cautam il sunam mesaje peste mesaje, si cand am aflat ca si'a facut alta prietena l'am sunat si i'am zis sa fie fericit cu ea, si cand am vazut-o am luat-o la bataie, in momentul ala asta a fost reactia mea chiar daca ea nu avea nici o vina, si intr'un final ne'am impacat ca statea cu fata aia de 2-3 zile si saraca si'a luat si bataie fara motiv , daca crezi ca mai exista vreo sansa de impacare vorbeste serios cu el, stiu ca e greu cand iubesti nu ai ochi pentru altu, dar incearca sa iesi sa cunosti lume noua, sa te distrezi, sa iesi cu fetele, sa faci cunostiinta cu alti baieti chiar daca pe moment chiar nu iti pasa sa faci cunostiinta da cu timpu iti va trece.
Eu zic ca ar trebui sa nu te mai gandesti la el... din moment ce v-ati despartit inseamna ca nu va potriveati. Ocupa-ti timpul cu altceva si nu te mai gandi la el, o sa il uiti...nu e imposibil, mai ales daca el nu te baga in seama, e mai bine asa!:*
Aici deja nu mai ai de ales...este o iluzie ca inca il mai iubesti, tie pur si simplu tii dor, incearca sa privesti mai pozitiv partea asa si sa iti gasesti alt partener de viata.
Sincer...eu cred ca el ar trebui sa stie ce simti pentru el, deoarece el este cel mai in masura sa-ti dea raspunsul potrivit.Parerea mea este ca ar trebui totusi sa incerci sa vb cu el, iar daca vezi ca incerci aproape orice si nu merge, ar trebui sa-l uiti, chiar daca nu vei putea definitiv, si sa gasesti pe altcineva...care sigur te asteapta:*
Pay.stiu si eu si mie mi s-a intamplat asa si uite ce am facut eu:am incercat sa'mi aduc aminte cum eram eu cand eram cu el adica gen:cum imi prindeam parul sau cum zambeam sau chestii d'astea si am inceput sa fiu ca atunci a mers bine vreo 2 luni au trecut ingrozitor de incet pentru ca nu l'am bagat in seama nu m-am uitat la el ma rog acum depinde si de tine daca intr-adevar iti place de el okey ai toto dreptul sa lupti pentru el daca nu aunci fa ceva si uital pentru s'ar putea sa pierzi multe alte ocazii
soo...ai grija ce faci si mai gandeste-te :*
LaryFataCuOchiDulci întreabă:
AlExAnDrA122 întreabă:
anonim_4396 întreabă: