O sa vii mai tarziu cu o intrebare: e normal sa ma insele? Nuu, nu e normal!
Http://dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/09/Stupidity.jpg
Completeaza cu numele prima linie punctata. Pe a doua scrie intrebarea asta.
Peste 10 sau 20 de ani citeste-o. Iti vei da singur un genunchi in fata.
Nu baaa? cum asa? pai e a ta.cum sa iasa cu fostul? trenuie sa te intrebe.sa poarte chiloti de tabla cu lacat, sa meaga numa cu capul plecat, in spatele tau mereu, si sa-ti ceara voie sa spuna si ea ceva.fii barbat ba nu carpa.TU ESTI STAPANUL.auzi la ea; mesaje pe facebuci? uite ce? ori divortati ori pune mana pe bat. aaaasaaa cevaaaa!
In primul rand va multumesc celor care au abordat acest subiect cu seriozitate, Aceasta situatie este una complicata din punctul meu de vedere, nu e vorba ca nu are dreptul sa vorbeasca cu alti baieti sau cu fostii, dar imi este frica sa nu se intoarca la ei sau altele asemanatoare, desi stiu ca nu este cazul...
Iuaaai,tati.
Sunt o fire mai geloasa, dar sa iasa asa cu fostul iubit nu e perfect normal.Nu e obligatoriu ca ea sa aiba sentimente, dar 100% tipul o vrea inapoi.
O vei pierde. Unde a fost facut foc scantei raman daca misti in cenusa.
Buna intrebare.Depinde cat timp au fost impreuna, de cat timp sunteti voi impreuna....Ar trebui sa aveti o discutie calma pe tema asta, si daca e cazul si te deranjeaza acest lucru sa ii spui.Comunicarea este totul intr-o relatie.Ea e cam tinerica, si tinde sa puna suflet mai usor si sa se desprinda mai greu de trecut.Bafta!