| geo_2577 a întrebat:

Buna iubita mea vrea sa o sarut dar nu am locul pentru ca se iveste lumea ce credeti sa o sarut? Ea are un bunic in zona mea si cand vine pe aici ba ne mai luam in brate ba nu stiu ce dar oamenii tot sunt in preajma nostra.cred ca la scoala ar fi bine dupa ore pe teren o sa o sarut ce credeti e ok?

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Cred ca e ok sa o saruti unde si cand vrei tu. Daca sunte-ti genul mai timizii(sa spunem asa)merge si pe teren dupa ore, sau dupa un pom sau intr-o gradina, sau cand e mai seara(dimineata)si nu prea circula lumea pe drum.

9 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maa...cati ani ai de te tot ascunzi asa 3? este penibil doamnee.sarut-o mai repede si nu mai fi asa suspicios caci te va lasa pentru unu care nu se teme de orice bunicuta care trece pe strada ca nu cumva sa o cunoasca pe mama ta...esti culmea

| yanny`s a răspuns:

Dmne. daca esti cu ea ce faci te tii de mana? si normal ca trebuie sa o saruti...ai 11 ani macar?raised eyebrows

| alex_2439 a răspuns:

Nu este nimic grav sa-ti saruti iubita daca pe strada sunt oameni. eu imi sarut iubita si pe trecerea de pietoni laughingsi nu-mi zice nimeni nimic

bafta, sarut-o ca nu ai nimic de pierdut

| Iepurila a răspuns:

Penibil frate... Câți ani ai?laughing Poți să o săruți unde vrei. Crezi că lumea care trece pe stradă v-ar da mare importanță?

| iauru a răspuns:

Pe ce lume traiesti.sarut-o clarrr ce simti pentru ea daca n-ai nici macar tupeul s-o saruti

| fabiola a răspuns:

Cui nu-i place sa nu se uite! ce treaba ai tu cu lumea?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sarut-o in vazul lumii, unde vrei tuhee hee
Nu conteaza deloc, crede-ma!

E bine daca va placeti si aveti o relatie; gura si ochii lumii nu au nicio treaba cu ceea ce trebuie sa faceti voi!
Nu te mai rusina!

| zozonik a răspuns:

E super