Buna
raspunsul il gasesti la tine, nici tu nu sti ce doresti de la viata, daca ai fost cu el si relatia s-a rupt, el are deja iubita, tu ce cauti in bratele lui? cum ai vrea sa reactioneze fostul? poate el isi facuse iluzii ca o sa va impacati, si deja tu erai cu un altu total necunoscut.
Gandeste logic.tu sa fii in locul lui, cum ai reactiona?
O zi frumoasa sa ai
Da tu nu te-ai săturat de postat aceeași întrebare?
Buna, iubitei. Vreau sa va cer parerile voastre.Acum un an ceva m- am despartit de prietenul meu. Timp de 3 luni nu vorbisem, apoi tot acest timp am avut o perioada destul de grea erau momente cind ne certam,? (mai mult)
(19 răspunsuri)
Salutare, iubiti prieteni. Vreau sa va spun ce problema am eu.Rog seriozitate, va rog, nu ma judecati, si asa nu situ ce sa ma fac.Cu citeva zile in urma a fost ziua de nastere fostului meu, am vrut un? (mai mult)
(22 răspunsuri)
Buna ziua, scumpilor! Am o mica confuzie.Aseara stateam cu prietenii si vorbeam, s- a intimplat asa ca m- am asezat linga fostul meu(el are deja prietena, ne- am despartit cu un an si ceva in urma).Noi? (mai mult)
(11 răspunsuri)
Buna ziua, dragii si iubitii mei! Ajutati- ma si pe mine, din nou.Un baiat, destul dedragut, mi- a propus sa ma intilnec cu el, sar l- am refuzat(tin la fostul foarte mult si nu am putut)apoi intr- o seara? (mai mult)
(13 răspunsuri)
Salutare, scumpii mei. Vreau sa va cer sfaturile voastre.Acum un an si ceva m- am despartit de ptietenul meu, il iubesc foarte mult.Nu am vorbit mult timp, dar acum o luna am prietenit(poate chiar mai? (mai mult)
(12 răspunsuri)
Salut, scumpii mei.Am nevoie de sfatul dvs.Astazi este ziua fostului meu iubit.As vrea sa- i fac un cadou, i- am luat un maiou la comanda cu poza lui, insa el e cam suparat pe mine fiindca am avut un? (mai mult)
(13 răspunsuri)
Va rog frumos ajutati- ma.Acum un an si ceva m- am despartit de prietenul meu, nu am vorbit mult timp dupa care ne- am imprietenit(eram simpli amici), apoi simpla noastra prietenie s- a transformat intr-? (mai mult)
(5 răspunsuri)
Salut TPU, revin din nou cu problema mea fostul imi tine mereu apararea si se comporta bine cu mine(inainte nu era asa ceva adica se comporta destul de urit) ce inseamna asta? Sa vorbesc cu el despre? (mai mult)
(7 răspunsuri)
Salut, TPU. Ajutati- ma va rog. Vreau sa- i fac fostului meu iubit un cadou de Craciun, ce cadou pot sa- i fac? Si ajutati- ma va rog cu replicile cam ce as putea sa- i zic cin il voi felicita.Multumesc? (mai mult)
(14 răspunsuri)
Buna seara TPU! Ajutati- ma va rog.Acum 8 luni m- am despartit de prietenul meu(pe care il iubesc foarte mult), nu am vorbit undeva 3 luni cu el.Acum zi de zi la scoala ne vedem cind venim acasa suntem? (mai mult)
Ce matinal esti ... bine si eu, dar eu am fost fortata de niste circumstante.
cum sa se sature? e mica ei obsesie si dependenta. cum sa renunti asa usor la o dependenta?
cat despre intrebarile ei, nu sunt altceva decat o cautare desarta de semne ca el inca mai tine la ea.
sa-ti spun ceva "iubitica" daca n-ai fost buna prima oara, n-ai sa fii nici a 2-a oara. da, te cauta si sta cu tine, dar asta pana o sa apara fata aia care sa aiba acel ceva ce tie iti lipseste.
Acel ceva fiind sexul, îți zic sigur
Oricum nu știu de ce mai dezgroapă morții... în afară că are un caracter infect respectivul.
Azure,harnic mai esti! fata nu o fi foast multumita de raspuns.
Draga nenii, tu esti frumusica la figura, ai niste buze care merita sarutate non stop, ochii ca de sanziene, DAR esti naiva pana la cer si inapoi.
Vrea sa te f oo ta sa te consume apoi sa te lase in asteptare.
Depinde de tine daca ai ce-ti trebuie sa iti gasesti un baiat ca lumea si numai al tau sau preferi sa fii backup-ul astuia asa a la long...
Sunt tone de lecturi pe tema acestei probleme, dar nu, tu postezi de zeci de ori intrebarea asta pe TPU. Chiar vrei sa gandeasca altii petnru tine orice miscare?
Bafta!
Remusopen întreabă: