| SetYourselfFree a întrebat:

Buna! Iubitul a început să îi facă complimente fostei la clipurile de pe tiktok. La un video chiar a întrebat "mă mai iubești?" Noi nu ne-am certat și se comportă cu mine normal.Ce părere aveti? Ar trebui sa trec cu vederea sau nu?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Asa se întâmplă can faci sex fără căsătorie, încet se duce interesul lui.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai cum sa treci cu vederea asa ceva, ce esti oarba sau proasta?
Da-i paucii!

| dullcat a răspuns:

Buna.Din punctul meu de vedere nu suna prea ok.Ar trebui sa discuti cu el sa ii explici ca te deranjeaza aceste vorbe aruncate in gluma?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă totul este normal între voi, ar trebui sa treci cu vederea peste gesturile lui.

| sammie a răspuns:

Nu sună ok. Mai bine discutați.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea sinceră este că ar trebui să observi cu atenţie comportamentul lui. Din datele pe care ni le-ai dat ne este destul de greu să tragem concluzii. S-ar putea să fii fost doar o glumă sau s-ar putea chiar să regrete că s-au despărţit. Rămâne la latitudinea ta să îţi dai seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare normal. Clar are sentimente pentru fosta si tu ești un pansament/roata de rezerva in cazul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate o face în mod ironic sau e o tentativa inocenta de a te face geloasa.

| FindMyName a răspuns:

Eu nu as trece cu vederea indiferent ca se comporta cu tine normal sau nu. Nu pot înțelege pentru ce acele complimente pe fosta dacă te are pe tine. Discuta cu el ca ceva la mijloc nu mi miroase chiar asa bine