Heii. Nu trebuie sa fii indiferenta,poate nu are tot timpul din lume sa stea sa te caute.s-a dus sa munceasca doar,nu sa plece la distractie. E normal sa te gandesti mereu la el, si sa dormi cu dor, si toate aceste lucruri, asa se manifesta doar sentimentul de iubire. Nu poti sa ignori iubirea, ea se vindeca doar cu trecerea timpului..si greu. Tot ceea ce poti sa faci este sa spui ca o sa fie bine si sa vorbesti cu el ori de cate ori iti este dor. Atata timp cat si tu simti ca te iubeste si nu s-a schimbat, e totul in regula. Nu ai de ce sa iti faci griji. :*
La asta m-am gandit si eu sincer, dar nu ma deranjeaza in mod deosebit.Sa fie cu oricate, dar sa fie cu gandul la mine.Cred ca asa e el, mai indiferent.
Cum poti sa stai cu gandu la el mai omule stiind ca isi face de cap?
Daca asa era el, mai indiferent, era asa de la inceput. Faptul ca pe parcurs a devenit asa.e semnal de alarma.
Ideea e ca nu exista nici o scuza pentru care sa nu dai nici un semn... daca era asa ocupat, cand statea pe buda tot gasea cateva minute sa vorbeasca cu tine.
Te tine cred de "plasa"... ceva pe care sa poata sa se bazeze atunci cand se intoarce sau termina cu distractiile. Cu siguranta e cu alta/altele si deci de aici distanta fata de tine. Asta sper ca ti-e clar.
Dar nu cred ca vrea inca sa iti dea nici tie liber. Ori inca are sentimente si pentru tine, ori nu a gasit alta care sa ii para serioasa sau de care sa se indragosteasca. Dar o va gasi in curand daca mai sta plecat.
Baiatul acolo are liber la orice actiiune FARA ca tu sa stii ce face, are libertate totala. Relatiile la distanta nu exista, sunteti tineri sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, tu NU sti ce face el acolo si NU ai nici un drept sa ii ceri socoteala, s-a plictisit de relatie, lucru perfect normal, e momentul sa va retrageti elegant din relatie si sa va vedeti de fiecare de viata voastra
Ce anume iti garanteaza ca in timpul in care ai postat intrebarea el nu isi savureaza cafeaua cu tipa cu care a iesit ieri seara?
Incearca sa nu il suni o zi sa vezi daca te suna. Cum? Ocupa-ti tot timpul si incearca sa nu te gandesti la el.
Si-a gasit pe alta si e in tatonari cu aia. Tu ești departe, ea e acolo. De ce te suna numai seara si doar uneori? De ce e dragastos doar cand te suna? Poate se simte cumva vinovat si nu vrea sa iti dea de banuit. Nu te consola cu ideea ca asa e el, indiferent. Un om care te iubește nu e niciodată indiferent.
Salut, asa este dragostea te tine mereu si te distrage din orice e mai importanta ca orice. Daca a plecat in strainatate pentru un timp mare atunci n-ai sanse, si cel mai probabil cum fac majoritatea baietilor, au ele mai multe fete placute, fii rezervata, cand e de vorbit e de vorbit, nu il zapacii, daca te iubeste te iubeste daca nu, nu, si se mai duce la altele etc si etc, e foarte complicat, dar situatia ta lasa de dorit daca nu e un tip adevarat.
Salutare!
Stiu, daca e sa fie va fi, daca nu, pot sa ma dau peste cap ca tot atat e.