Nu ai ce vorbi cu ea. Tu ai o relație, iubitul tau e cel care incalca regulile, ea nu are nici o legătură cu tine. Problema e strict între tine și el, nu se va rezolva niciunde in alta parte.
Eu nu văd de ce mai stai cu ăsta sincer care stă să-i zică ăleia în detaliu viața ta inclusiv date care ar trebui să fie confidențiale. poate nu-i place de el neapărat, ci pur și simplu nu-i place de tine, but still nu văd sensu să stai în asemenea mediu
Nu exista ca iubitul meu sa aiba o cea mai buna prietena care pe deasupra sa-i mai povesteasca si toate alea...Nu as sta intr-o asfel de relatie pentru nimic in lume, pur si simplu nu as accepta asa ceva.
Daca voi doi va iubiti... ce mai conteaza? Nicio vorba, minciuna sau cineca din exterior nu poate sa va desparta atunci.
Eu nu sunt de acord cu prieteni de sex opus cand ai o relație si.
Poate lumea ma vede mai de moda veche, dar parerea mea e ca nu are ce cauta o altă femeie sau un alt bărbat atat de aproape de iubitul/iubita cuiva daca nu sunt rude. Puteti foarte bine sa aveti prieteni comuni cu care sa iesiti impreuna, sau prieteni ce sunt si ei un cuplu da nu asa.
La voi nu exista comunicare asta e problema, tu nu sti sa iti impui punctul de vedere si sa ii spui si lui in fata ce nu e ok sa faca.Eu daca as fi in locul tau mi-as fi facut deja bagajelul si il lăsăm cu respectiva cu care încă oricum nu poti fi sigura ca nu are si o relație după comportament.Dar, daca totusi mai vrei sa ti de relația asta spune-i lui in fata ca te-ai cam saturat sa fi proasta lui si ca daca nu încetează să mai aibă vreo treaba cu ființa aia pleci.Si la o adica, te vezi si cu ea sau ii scrii si ii spui sa isi vada de p...A ei si sa nu mai vorbească la adresa ta.Eu daca stătea cineva asa lipita de iubitul meu si spunea asa ceva despre mine o calcam in picioare.Ca sa nu mai zic de fatalau tau, ala daca a ajuns sa dea si rezultatele unor analize de-ale tale ce ar trebui sa fie privata si intima si sa ii permita sa vorbeasca asa de tine nu am cuvinte.
Discuta cu prietenul tau sa nu mai discute cu alte persoane problemele voastre din familie.
Vorbeste cu ea, si cu el
Ca s-ar putea ca lui sa nu convina ca tu sa ai un amic băiat, dar el sa aiba o amică
E bine să ai amici de diverse sexe, dar sa existe si o limita a bunului simt
Sa ramana cu ea. Simplu! Trebuie sa-ti vezi se viata. Eu cred ca o ciufuleam macar o data ca sa mai taca din gura! Prietenul tau e un papa lapte, scuza-ma, dar el nu trebuie sa discute toate lucrurile cu ea. E clar ca ea il place! Ii spui sa aleaga! Ori tu, ori ea, pentru ca nu se poate cu ambele!
Iubitul meu avea un prieten foarte nesuferit care se baga in toata discutiile noastre. Era genul de liitoare care nu voia ca iubitul meu sa aiba prietena pentru ca dupa nu-i mai platea lui nimeni masa in club! O jigodie! Mama lui nu ma placea la vremea aia (suspectez ca tot din cauza prostului aluia) si ii spunea tot felul de tampenii mamei lui ca sa nu ma sufere si mai tare. Erau prieteni din copilarie si am incercat sa inteleg, dar i-am dat de ales intre mine si cretinul lui de prieten si normal ca m-a ales pe mine. Situatia e putin diferita de cazul tau, dar asemanatoare. Am ajuns la capatul rabdarii cu baietasul ala! Daca era fata nici nu stateam la discutii. Ii dadeam papucii iubitului meu in secunda 2.
Trebuie sa discuti cu cei doi! nu se face asa ceva, ea sa vorbeasca si el sa taca pe la spate.
Trebuie să o confrunți direct să îi spui in față să își vadă de treabă să îți lase iubitul în pace și dacă vrea să rămână in continaure amică cu iubitul tău să termine cu sabotarea.
Și iubitul tău nunar trebui să discute toate detaliile relației voastre cu ea, înțeleg ca sunt amici dar nu e normal.
Și eu am prietene dar nu le spun toate detaliile relației.
>Eu sunt mult mai frumoasa decat ea si ma port mult mai ok decat ea lol, sa stii ca prietenii nu se aleg dupa cum arata, eu unu am o prietena buna de cand ma stiu si nu mi-as imagina-o ca iubita, deci nu te mai ambala ca si cum ar place-o ca e posibila si prietenia barbat-femeie/baiat-fata.
''Ei iși spun cam tot'', păi care mai este rolul tău acolo? Fato, dacă nu esti in stare sa-i zici tipei ăleia sa stea in banca ei, pune-l pe iubitul sa o faca. Daca el e idiot si inca vorbeste cu ea, tu ce dracu mai cauti acolo? FATĂ AICI. Sunt iubita lui.
beausingurlamasamea întreabă: