Vorbiti mai putin la talefon, pe net si prin mesaje, genul asta de conversatii sterile omoara relatia. Este ciudat sa ii ceri alinare pe net sau pe telefon, pare un fel de gluma proasta, astea sunt metode de comunicare impersonala, destinate mesajelor scurte. Daca le transformati in metode de conversatie personala, omorati relatia purtand-o in derizoriu. Orice se spune pe wap sau mess are exact valoarea unei discutii despre un joc, nu ii da mai multa semnificatie, fiindca e imposibil. Chestiile personale se discuta fata in fata, iar daca nu te intalnesti atunci cu el, le discutati data viitoare cand va vedeti. daca tu iti bati joc de relatie purtand discutii interminabile la telefon, nu te astepta ca ea sa dureze sau sa devina serioasa
Baiatul nu are chef de tine, simplu de aia nici nu te baga seama, vrea sa scape de tine, ma fetelor daca un baiat nu va rasp la mesaje, ALA NUI PASA DE VOI VREA SA SCAPE nu mai fi asa disperata si posesiva lasa-l in linistea lui
El spune ca nu e intentionat ca a uitat telefonul pe silent...Dar nu mi se pare normal ca in momentele cand lui ii este greu eu sa fiu acolo si sa-l sustin moral iar el pe mine sa ma lase balta.
Acuma nu mai crede si tu tot, ce vroai sa zica ca la lasat intentionat pe silent? trebuie sa se scoata si el cumva
Nu iti mai face griji Asa sunt baietii câteodată, nu e chestia ca nu i pasa de tine, dar ii place sa fie mai liber si sa.si ocupe timpul si cu altceva in afara de relatie, multumeste-te ca vorbea cu un prieten, nu.ti doresc sa nu.ti raspunda din cauza ca vorbeste cu altele. Lasa l mai liber, nu.l stresa si ai grija de el pentru ca nu prea mai gsesti baieti interesati de o relatie serioasa :*
Singurul sfat pe care ot sa ti-l dau e sa fii mai calma si sa intelegi situatia. Eu ca o vad din exterior mi se pare ca tu esti prea nervoasa si el e prea linistit.
Incearca sa nu il faci sa se simta ca si cum esti cu el numai pentru ca ai nevoie de cineva pe care sa iti versi of-ul si lasa-i un pic de spatiu
Acorda-i un pic de spatiu, gandeste-te ca dupa ce va despartiti la prietenii lui se intoarce
HappynewCenusa întreabă: