| albacatana18 a întrebat:

Buna, iubitul meu e plecat in strainatate, si de cand a plecat spune ca nu mai simte iubire, cum pot sa ii arat eu iubirea mai mult decat sa vorbesc cu el, sa il sustin si sa fiu mereu langa el?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Pai ai spus ca el zice ca nu mai simte iubire, deci asta ce poate sa însemne, poate ai vrut sa spui ca nu se simte iubit, ca are nevoie de afecțiune, atingeri, astea la distanță nu se pot oferi decât dacă găsiți o soluție să te ia cu el sau vine el înapoi acasă

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Are pe alta pe acolo.

| albacatana18 explică (pentru darrio2007):

M-am gandit la asta, doar ca se poarta ca acum 6 ani cand ne-am combinat

| MarianWLF a răspuns:

Relatiile la distanta nu prea rezista, trebuie sa gasiti o metoda sa fiti impreuna.

| albacatana18 explică (pentru MarianWLF):

Avem 6 ani impreuna, ideea e ca va veni acasa in august, el munceste acum

| Violleta2022 a răspuns:

Sa se intoarca sa stea langa tine, ca sa simta iubirea ta!
Sau el a spus asta, fiindca nu te mai iubeste?

| albacatana18 explică (pentru Violleta2022):

Se intoarce in iulie, cand ia concediu, doar ca e foarte gelos. nu se poarta diferit fata de cum se purta acasa, ma iubeste, avem o relatie de 6 ani. dar spune ca eu m-am schimbat, ca s mai rece

| Violleta2022 a răspuns (pentru albacatana18):

Tu spui ca esti rece, el spune ca nu mai simte aceeasi dragoste...deci este timpul sa stati fata in fata si sa decideti ce aveti d egand, ca relatia nu mai poate continua la distanta.

| albacatana18 explică (pentru Violleta2022):

Avem o casa de intretinut, ne trebuie bani, el a plecat sa munceasca

| Violleta2022 a răspuns (pentru albacatana18):

Vorbim de 2 lucruri diferite, tu spui ca el a plecat la munca... dar amandoi aveti probleme sentimentale, el nu mai simte dragoste pentru tine, iar tu esti rece, deci relatia este pe duca, adica pe rupte.

| Hyperion7 a răspuns:

Să-l lași...
Sigur că nu mai simte iubire de la tine daca are o alta acolo unde e el.
Practic, caută să îți dea papucii subtil.

| Madaxo97 a răspuns:

Relațiile la distanță nu prea funcționează, dacă nu aveți ceva serios, o familie, mai bine va despărțiți. Deja el nu te mai iubește deci e clar, ce rost mai are sa continuați

| albacatana18 explică (pentru Madaxo97):

El ma iubeste, nu s-a schimbat fata de mine deloc, avem 6 ani de relatie, stam in aceeasi casa de 4 ani

Ca nu mai simte iubire din partea mea*

Din partea mea a spus ca nu mai simte, ma gandesc ca poate si din cauza distantei m-am mai inchis in mine, ca noi de 6 ani nu am stat o zi unul fara celalt

| Madaxo97 a răspuns (pentru albacatana18):

Pai ai spus ca el zice ca nu mai simte iubire, deci asta ce poate sa însemne, poate ai vrut sa spui ca nu se simte iubit, ca are nevoie de afecțiune, atingeri, astea la distanță nu se pot oferi decât dacă găsiți o soluție să te ia cu el sau vine el înapoi acasă