| narcisanarcisa29 a întrebat:

Iubitul meu este suparat pe mine si nu mai are incredere pentru ca l-am dezamagit in unele chestii...ce pot face sa nu mai fie suparat? Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Cred ca intrebarea ta, nu isi va gasi raspuns pe aici, niciodata. Mai sigur pentru asta vorbesti cu el. Vezi care este problema si cum puteti sa o indreptati, impreuna. Cum ar putea cineva sa iti dea raspuns cand nici macar nu stie despre voi si despre problema voastra, cum ati putea voi sa nu gasiti raspuns si rezolvare cand sunteti cei implicati?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Asa ma enerveaza cand pune cineva o intrebare de genul si trebuie sa ne rugam de el/ea sa ne spuna ce s-a intamplat sau sa citesc toate comentariile ca poate da un detaliu.
Aici esti sub anonimat nu te forțează nimeni sa pui o intrebare si mai ales daca ai o intrebare trebuie să dezvolte ca sa primesti un raspuns.

| Andreeush a răspuns:

Asta depinde cu ce l-ai dezamăgit.
Lasă-l un timp să îi treacă supărarea.

| narcisanarcisa29 explică (pentru Andreeush):

Suntem bine acum nu mai este suparat si ne intelegem foarte bine. A inteles si m-a iertat si am facut promisiuni unul fata de altul!

| sofisis a răspuns:

Pai..nu mai face chestii care stii ca lui ii displac daca poti trai fara sa faci acele lucruri.

Răspuns utilizator avertizat
| OrdanKarris a răspuns:

Ai putea incepe cu o felatie, si vezi ce mai trebuie facut dupa aia.

| 90210 a răspuns:

Depinde de ce-ai facut

| narcisanarcisa29 explică (pentru 90210):

Am facut o anumita fapta care lui nu ii place dar nu e grava! Inca suntem impreuna dar vreau sa fie relatia mai buna dintre noi!

| narcisanarcisa29 explică (pentru 90210):

Nu e grav! Am facut ceva care nu ii place! Si vreau sa imbunatatesc relatia si nu stiu cum! Va rog ajutati-ma!