De ce nu ii spui si lui ce ne-ai spus si noua? Pana la urma intr-o relatie trebuie sa existe comunicare, nu?
Daca NU esti pregatita de sex mai bine s-ar duce singur si ar gasi una mai deschisa la minte cu care sa isi faca de cap plus cu o virgina va fi haos si e najpa sa iti strici concediul la mare cu o virgina la 20 de ani ai lui ar trebui sa fie mai istet
Nu! Nu este bine, deoarece el va vrea sa faca sex cu tine, mergi cu familia ta la mare, ce treabă ai cu ăsta?
Nu prea are cum sa nu se intample nimic, omul nu este de piatra, are si el tentatiile lui.
ai 17 ani, iar de obicei daca ai un presentiment negativ cam asa este, daca ceva scartaie, nu te duce.
In plus conteaza si cu cine va mai duceti se pot intampla foarte multe lucruri.
Parca ar fi cazul meu...acum 2 ani.Aceleasi varste...Si pana la urma nu m-am dus.Nu avea rost.Mai ales ca dupa am aflat ca s-a dus cu "altcineva".
Baiat istet, iubitul ei sa procedeze la fel VIRGINELE NU AU CE CAUTA LA MARE
Din cele prezentate/descrise reiese ca nu esti deloc pregatita sa-ti incepi viata sexuala. Probabilitatea ca iubitul tau sa nu doreasca si/sau sa nu incerce sa te determine sa accepti sa faceti sex este o utopie. Din acest motiv inainte de a-i da un raspuns, ar fi bine sa analizezi toate variantele si sa actionezi ca atare in perfecta cunostinta de cauza. Indraznesc sa pun pariu ca inevitabilul se va produce in cazul in care veti fi doar in 2, mai multe zile dar mai ales nopti la mare. Presupun ca stii zicala " in acest moment mingea se afla la tine/in terenul tau". Multa sanatate!