Iti cauti altul si cand il gasesti te bagi pe fir si dupa un timp ii zici la cel care te-a inselat ca ai pe altul si asa va suferi destul.
Sa-ti scoti din cap ideea de a-l insela si tu,la randul tau,ca o razbunare,caci n-o sa faci decat sa ajungi EXACT CA EL - un zero barat!
Desparte-te de el, arunca-i tot in fata si cauta-ti un barbat adevarat, nu o carpa refolosibila.
Buna fte simplu vrea sa umble si cu tine si sa isi faca d cap cu altele
Pai daca asta vrei fai-o si tu si nu asainca cu prieteni lui asta o sa il doara tare
Bafta
Daca incerci sa ii platesti cu acceasi moneda tot tu cam pici de fraiera pentru ca lumea vede altfel o fata care umbla cu mai multi baieti decat invers...eu spun ca daca vrei neaparat sa te razbuni pe el fa-o in asa fel incat sa il doara, gaseste-i punctul slab si loveste-l atunci cand nici nu se asteapta. poti fi indiferenta, il poti trata "de sus" sau chiar sa il faci cumva de ras.
Eu nu sunt adepta razbunarilor dar chestiile astea le stiu de la prietenele mele si la ele chiar functioneaza
Pai, cel mai tare doare indiferenta. nu te razbuna "fizic". arata-i ca esti mai fericita acum cu noul iubit[ ti-l faci] decat erai cu el, si te simti mult mai bine.[Fa cumva sa vada cand iesiti] daca tine macar putin la tine. v-a muri de ciuda ca te-a pirdut, si ii va parea fooooarte rau.
Fa ca si cum nu stii, dar esti indiferenta. Ii spui ca ii dai papucii, si iti caut un altul. Daca nu gasesti, faci ca si cum nu l-ai cunoscut niciodata, nu ii vorbesti doar daca el iti vorbeste, esti fericita si zambesti mereu.
Filtreza cu mai multi baieti, in public in asa fel incat sa te vada si el.destul de des... daca iti cere explicatii nu-i raspunde...\
Sper ca te-am ajutat!
fundita?
Parerea mea este k tu prin persoana ta sa ai acorzi indiferentza.Razbunarea normal ca nu-si are rostul, in primul rand te distrugi pe tine.A-ti jura pentru ca ai ceva in comun cu el si nu poate renunta la anumite calitati care a-ti apartin, mai pe scurt spus se foloseste de tine si bunatatea ta.Trebuia sa-i dai vant din prima... Daca era multumit de tot ceia ce i-ai oferit nu te insela,,, sau poate incearca ceva nou.
beausingurlamasamea întreabă: